(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, Helsingin kaupungin palvelukeskus -liikelaitos, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018
Etsimme asiakkaamme Helsingin kaupungin Palvelukeskus Helsingin hoivatiimiin etähoitajia keikkaluonteiseen työhön Helsingin Vallilassa sijaitsevaan toimipisteeseen.

Hoivatiimissä työskentelee lähi- ja sairaanhoitajia etähoitajan ja turvapuhelinpäivystäjän tehtävissä. Nyt etsimme asiakaspalveluhenkisiä ja hyvän tiimihengen omaavia hoiva-alan ammattilaisia erityisesti etähoitajan tehtävään. Etähoitaja seuraa asiakkaiden vointia ja varmistaa kotihoitosuunnitelman toteutumisen kuva- ja äänivälitteisesti. Etähoitaja ottaa yhteyden asiakkaaseen tietokoneen välityksellä. Työssä varmistetaan esimerkiksi se, että asiakas ottaa lääkkeet valvotusti yhteyden aikana tai on muistanut ottaa lääkkeensä annettujen ohjeiden mukaisesti, samalla havainnoiden asiakkaan yleistä vointia.

Palvelukeskus on auki 24/7 ja keikkavuoroja on tarjolla vaihtelevasti, kesällä noin 2 - 5 vuoroa /vko. Työvuorot kestävät pääsääntöisesti neljä tuntia sijoittuen joko aamupäivään klo 7.30- 11.30 tai iltaan klo 17- 22. Tarvittaessa työvuorot voivat olla myös kuuden- seitsemän tunnin mittaisia. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja se solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

- Vähintään 18 vuoden ikää
- Lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa (suuntautuminen esimerkiksi: sairaanhoito ja huolenpito, vanhustyö tai mielenterveys- ja päihdetyö)
- Aikaisempaa kokemusta hoitoalalla työskentelystä, etenkin kotihoitokokemus luetaan eduksi
- Sosiaalista luonnetta, palvelualttiutta ja tiimityötaitoja
- Tietoteknisten laitteiden ja ohjelmien hyvää hallintaa
- Hyvää paineensietokykyä ja järjestelmällistä työotetta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi

Valituille henkilöille tehdään huumausainetesti


Tarjoamme sinulle

- Mielenkiintoisen työn ja mukavat kollegat
- Erittäin viihtyisät työtilat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Vallilassa
- Mahdollisuuden laajentaa osaamistasi sekä saada hyvää työkokemusta ja uutta perspektiiviä hoitotyöhön


Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta, lähetä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Käytämme rekrytoinnin tukena videohaastattelua, joten osa hakijoista tulee saamaan sähköpostilla videohaastattelukutsun. Tarkkailethan sähköpostiasi!


Lisätietoja

Mari Törmälä
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 Helsinki
045 7881 5817 || vaihde 020 7206 200
mari.tormala@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi