(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, Helsingin kaupungin palvelukeskus -liikelaitos, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2017
Asiakkaamme toiminnan kasvaessa etsimme Helsingin kaupungin palvelukeskus -liikelaitokselle (ent. Palmia-liikelaitos) Helsingin Vallilassa sijaitsevaan Contact Centeriin reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä hoiva-alan ammattilaisia palveluneuvojan keikkaluontoiseen tehtävään.

Tehtäviin kuuluvat sekä turvapuhelinpäivystäjän että etähoitajan tehtävät vaihdellen sen mukaan, kumpaa vuoroa tulee tarjolla olevassa työvuorossa tekemään. Virtuaalihoito eli etähoitopalvelu on kuva-/äänivälitteistä yhteydenpitoa asiakkaisiin. Yhteydenotoissa toteutetaan kotihoidolta saadun hoitosuunnitelman sisältöä, kuten lääkkeidenoton valvontaa ja muistuttamista sekä voinnin seurantaa. Keikkatyötä on tarjolla maanantaista sunnuntaihin joko neljän tunnin vuoroissa klo 8-12 ja klo 17-21 tai tarvittaessa 7h.

Palveluneuvojan tehtäviin kuuluvat pääasiassa turvapuhelinhälytysten vastaanotto asiakaspalvelukeskuksessa, hoidon tarpeen arviointi, asiakkaiden neuvonta ja yhteistyö kotihoidon ja omaisten kanssa. Tarpeen vaatiessa tehdään kotikäynti asiakkaan luona, mistä johtuen työ vaatii ajokorttia sekä hyvää fyysistä kuntoa. Hälytyskäynneillä arvioidaan asiakkaan vointia ja kotona pärjäämistä. Tehtävässä työskennellään pareittain. Työ on kolmivuorotyötä 7-10h vuoroissa maanantaista sunnuntaihin, sillä palvelu on avoinna 24/7.

Työ on luonteeltaan keikkatyötä, ja vuoroja on tarjolla vaihtelevasti asiakkaan tarpeen mukaan. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja se solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

- Vähintään 18 vuoden ikää
- Lähihoitajan tutkintoa (suuntautuminen: ensihoito, sairaanhoito ja huolenpito, vanhustyö)
- Aikaisempaa kokemusta hoitoalalla työskentelystä, etenkin ensihoito- ja kotihoitokokemus luetaan eduksi
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Sosiaalista luonnetta, palvelualttiutta ja tiimityötaitoja
- Tietoteknisten laitteiden ja ohjelmien hyvää hallintaa
- Hyvää paineensietokykyä ja järjestelmällistä työotetta
- Ajokorttia sekä uskallusta ajaa Helsingin alueella
- Sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi

- Valituille henkilöille teetetään huumeseula ja hänen tulee mahdollisesti esittää myös rikosrekisteriote, jossa todetaan henkilön voivan työskennellä alaikäisten lasten parissa.


Tarjoamme sinulle

- Mielenkiintoisen työn ja mukavat kollegat
- Viihtyisät työtilat hyvien kulkuyhteyksien päässä
- Mahdollisuuden laajentaa osaamistasi sekä saada hyvää työkokemusta ja uutta perspektiiviä hoitotyöhön


Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta, lähetä hakemuksesi ripeästi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Käytämme rekrytoinnin tukena videohaastattelua, joten osa hakijoista tulee saamaan sähköpostilla videohaastattelukutsun.


Lisätietoja

Suvi Kuusisto
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Ruoholahdenkatu 14, 00180 Helsinki
p. 020 7206 433
suvi.kuusisto@staffpoint.fi