(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, Gigantti Contact Care Center (10kpl)
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Etsitkö kesätyötä 2018? Haemme energisiä ja positiivisia PALVELUNEUVOJIA Gigantin asiakaspalveluun Helsingin Pitäjänmäelle!

Toimeksiantajan kuvaus

Gigantti on osa Norjalaista Elkjøp-konsernia ja yksi suurimmista kodinelektroniikan myyjistä Suomessa. Toimipisteitä on Suomessa 40 ja ne työllistävät noin 700 henkilöä. Palvelukokonaisuuden täydentämiseksi Gigantti tarjoaa lisäpalveluina myös tuotteiden kotiinkuljetuksen, asennuspalvelut ja tuoteturvan.

Työtehtävän kuvaus

Nautitko asiakaspalvelusta ja onko järjestelmien käyttäminen sinulle luontevaa? Etsimme Gigantille energisiä ja positiivisia laadullista asiakaspalvelua tarjoavia palveluneuvojia. 

Palveluneuvojan tehtävässä vastaat Gigantin valtakunnallisesta asiakaspalvelusta puhelimitse ja sähköpostilla.  Huomioithan, että tehtävä ei ole uusasiakasmyyntiä, vaan palveluneuvoja vastaa asiakasyrityksen puhelinlinjaan ja kartoittaa asiakkaan tarpeiden mukaiset ratkaisut. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo. 08.00 - 21.00 välille ja lauantaisin klo. 10.00 - 18.00 välille. Työpaikka sijaitse Gigantin Contact Care Centeriin Helsingin Pitäjämäellä. 

Gigantti panostaa kestäviin työsuhteisiin. Työ alkaa palkallisella perehdytyksellä 15.5.2018, ja kestää elo-syyskuulle saakka. Tämän jälkeen on olemassa mahdollisuus jatkaa työsuhdetta.

Tarjoamme sinulle:

- koulutuksen tehtävään
- 30 h/vko, tilanteesi mukaan
- palkkaus kaupan alan TES+bonus
- inostavan ja nuorekkaan työympäristön
 -mahdollisuuden kehittyä ja edetä asiakasyrityksen sisällä

Työntekijän profiili

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja luontevaa ongelmanratkaisukykyä. Olet positiivinen, ja erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla varustettu persoona. Työssäsi tulet käyttämään useita erinäisiä atk-järjestelmiä, joten odotamme sinulta nopeaa oppimiskykyä ja hyviä tietokoneen peruskäyttötaitoja. Käytät työssäsi sujuvaa suomen- ja englannin kieltä, ruotsin kielen taito on suuri etu. Katsomme eduksi myös aiemman työkokemuksen asiakaspalvelu- ja myyntityöstä.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään pääset hakemaan oheisesta linkistä. Uniflexilta Tiina Janerko ja Laura Honkanen vastaavat rekrytointiprosessista. Mahdollisissa kysymyksissä, ota meihin yhteyttä arkisin klo 9-15 puh. 040 689 3200.