(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja Enefit Oy:lle
Enefit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Haluatko olla mukana mahdollistamassa kuluttajille Suomessa täysin uudenlaista tapaa hallita omaa energiankulutusta? Etsimme nyt asiakkaallemme myyntihenkistä asiakaspalvelutaituria!

Enefit Oy on sähkön myyntiyhtiö joka uudistaa sähkön kuluttajamarkkinoita panostamalla mobiiliin palvelukonseptiin ja digitaalisuuteen. Yhtiö on Eesti Energian, Baltian suurimman energiakonsernin, tytäryhtiö.

Asiakaspalvelun asiantuntijana neuvot asiakasta tarjottavien tuotteiden ja palvelujen osalta, autat tekemään sopimuksia ja vastaat saapuviin puheluihin. Lisäksi pääset tekemään myyntityötä ja erilaisia back office -tehtäviä.

Tarjoamme näköalapaikan nopeasti kehittyvällä alalla, jossa pääset kehittymään asiakaspalvelun huippuosaajaksi sekä samalla tutustumaan digitalisaation mahdollistamiin uudenlaisiin ratkaisuihin kuluttajien arjen helpottamiseksi. Arvostamme reipasta asiakaspalveluasennetta, myyntihenkisyyttä sekä vastuunottoa ja sitoutumista tehtävään. Yrityksen sisäinen kommunikointi tapahtuu suomen lisäksi englanniksi, joten työssä on tärkeää myös sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen.

Työpaikka sijaitsee Turussa, ja tehtävään valittava henkilö tulee työllistymään aluksi Baronalle kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Henkilöllä on mahdollisuus rekrytoitua suoraan Enefitille myöhemmin. Työaikasi tulee olemaan noin 37,5h/vko, ja työvuorosi sijoittuvat klo 8-17 välille.

Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi! Ei kannata aikailla, sillä aloitamme hakijoihin tutustumisen heti ja saatamme kutsua haastatteluun nopeastikin! Jos sinulla on mielessä kysymyksiä hakuprosessista, voit olla yhteydessä turku@opteam.fi tai soittaa numeroon +358108500680 ma 18.6.2018 klo 9-11.

Edellytykset työnsaannille: suomen kieli, englannin kieli
Eduksi luettavat asiat: asiakaspalveluasenne, myyntihenkisyys