(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja ElämänturvaCenteriin
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Palveluneuvojana olet yksi avainhenkilöistämme ElämänturvaCenterissä ja huolehdit monipuolisesti asiakkaidemme elämänturvasta puhelin- ja sähköisessä kanavissa. Varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä jokaisessa kohtaamisessa. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua ja asiantuntijuutta. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot ja halu työskennellä myös puhelimessa asiakkaiden kanssa. Meillä voit työskennellä joustavasti arkisin klo 8-17.00 välillä. Lisäksi myös etätyö on mahdollista.

Odotamme sinulta

  • Innostavaa, vastuuntuntoista ja myynnillistä työskentelyotetta
  • Empaattista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon, hyväntahtoisen ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa tuleva esimiehesi Sanna Partanen o44 285 6426 arkisin klo 14-16.00 tai sähköpostitse sanna.partanen @lahitapiola.fi tai henkilöstöpäällikkö Maija Hänninen 045 132 2285 arkisin klo 14-16.00 tai sähköpostitse maija.hanninen@lahitapiola.fi

Mikäli koet, että voisit intohimoisesti lähteä kehittymään elämänturvan ammattilaiseksi, hae tehtävää täyttämällä hakulomake 17.10.2020 mennessä. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.12.2020. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 saakka. Palkkaus on vakuutusalan työehtosopimuksen mukainen, jonka päälle tulee myyntiprovisiot ja tulospalkka.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).