Palveluneuvoja Digicenteriin Turkuun
LähiTapiola Varsinais-Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Etsimme Turkuun Digicenter-tiimiin vakituiseen työsuhteeseen aktiivista ja asiakaspalvelutyöstä nauttivaa uutta elämänturvaajaa. Mikäli pidät työskentelystä puhelimessa ja muissa sähköisissä kanavissa, voit olla etsimämme henkilö.

Digicenterin palveluneuvojana olet yksi avainhenkilöistämme ja huolehdit monipuolisesti asiakkaidemme elämänturvasta niin puhelimitse, verkkoviestitse kuin chatinkin välityksellä. Varmistat asiakkaidemme tyytyväisyyden löytämällä ratkaisut heidän tarpeisiinsa ja huolehtimalla, että heillä on kaikki LähiTapiolan palvelut ja asiakasedut käytössään. Samalla kartoitat asiakkaidemme tilanteen tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua talouden, terveyden ja turvallisuuden palveluistamme.

Odotamme sinulta

 • Innokasta, rohkeaa ja hyväntahtoista asennetta

 • Halua ja taitoa tehdä asiakaspalvelutyötä suurella sydämellä

 • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon

 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä

 • Positiivista asennetta uusien asioiden oppimiseen ja taitoa omaksua ripeästi uusia asioita

 • Paineensietokykyä, sillä välillä työ voi olla hyvinkin hektistä

Aikaisempi kokemus puhelin- tai myyntitehtävistä sekä ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

 • Perehdytyksen haasteelliseen ja monipuoliseen tehtävään
 • TES:in mukaisen peruspalkan lisäksi mahdollisuuden omalla tekemisellä vaikuttaa palkkatasoosi
 • Hyvät henkilöstöedut
 • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä työssäsi
 • Ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla

Tule mukaan osaksi elämänturvayhtiötämme auttamaan asiakkaitamme tekemään arjestaan turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää!

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa palvelupäällikkö Riikka Junes, puh. 040 758 2884, riikka.junes@lahitapiola.fi. Tavoitat Riikan parhaiten ma 23.11. klo 15-17 ja ke 25.11. klo 15-17., mutta voit jättää myös soittopyynnön tekstiviestitse tai sähköpostilla.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 30.11.20 mennessä.

Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset ja tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Lisäksi henkilön luottotiedot tarkistetaan ja henkilön tulee esittää todistus huumausainetestistä.

Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot