(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja back office
Oma Säästöpankki Seinäjoki Keskusta

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

OmaSp on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista pankeista ja tarvitsemme lisää timanttisia tekijöitä Seinäjoen Keskustan konttorin back officeen.

Oletko tuleva back officen huippuosaaja? Voit olla kokenut ammattilainen tai työurasi alkuvaiheessa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa keskeisimpänä tehtävänäsi on laina-asiakirjojen tuotanto. Huolehdit luottoprosessin etenemisestä asiakkaalle ajallaan ja laadukkaasti yhdessä asiakkaan yhteyshenkilön ja back office-tiimin kanssa. Tehtävänkuvasi rakennetaan kokemuksesi ja vahvuutesi huomioiden. Tehtävässä pääset laajentamaan osaamistasi sekä antamaan oman panoksesi kasvavan pankin menestykseen.

Jos sinulta löytyy yrittäjähenkisyyttä, uskallusta, optimismia ja halua oppia ja paloa menestyä, olet etsimämme henkilö monipuolisiin back officen tehtäviin. Aikaisempi työkokemus rahoitusalalta on eduksi, mutta ei ole välttämätön. Me työnantajana lupaamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sekä innostavan työyhteisön. Monipuolisten henkilöstöetujen lisäksi sinulla on mahdollisuus urapolkuun meillä.

Lisätietoja tehtävästä maanantaina 22.2. klo 12-14 antaa back officen esimies Katariina Rove p. 020 758 2585.


Ota yhteyttä:

Puhelin: 020 764 0600 Sijainti: Keskustori 3, Seinäjoki