(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja / asiantuntija Lisäeläkepalveluun
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Työskentelet Lisäeläkepalvelussa, jossa huolehdimme Mandatum Lifen etuusperusteisten lisäeläkevakuutusten erinomaisesta asiakaspalvelusta sekä vakuutusten hoidon ja järjestelmien kehittämisestä. Yksikössä työskentelee lisäksesi 20 alan ammattilaista. Tehtäviisi kuuluu eri eläkelajien laskenta, ratkaisu ja maksuunlaittaminen sekä monipuoliset asiakaspalvelutehtävät. Raportoit palvelupäällikölle.

Arvostamme eläkemaailman tuntemusta ja intoa oppia uutta. Sinulla on aktiivinen ote työhön ja saat aikaan tuloksia. Olet uusiin asioihin positiivisesti suhtautuva tiimipelaaja ja asiakastyytyväisyys on sinulle kunnia-asia. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. tradenomi tai merkonomi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Lopullinen työnkuvasi tiimissämme muotoutuu osaamisesi mukaan.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan lisäeläkkeiden maailmaan yrityksessä, jossa asiakkaista välittäminen on ensisijaisen tärkeää. Saat työhösi täyden tuen esimieheltäsi ja kattavan perehdytyksen kollegoiltasi. Työskentelet inspiroivassa ja nuorekkaassa työyhteisössä huippuammattilaisten kanssa Helsingin Bulevardilla. Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo kahdeksana vuotena peräkkäin.

Hae tehtävään pian, kuitenkin viimeistään perjantaihin 10.8. mennessä. Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Täytä hakulomake osoitteessa www.mandatumlife.fi/rekry. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Saila Lassila, p. 040 706 8574 (18.6 – 29.6.2018) ja palvelupäällikkö Virpi Pesonen, p. 040 848 9507 (2.7 – 20.7.2018).

Lue lisää yrityksestämme ja katso uusimmat kuulumisemme osoitteesta www.mandatumlife.fi.