Palveluneuvoja, 30 h / vko, määräaikainen, Helsinki
Fonum Oy Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

PALVELUNEUVOJA MÄÄRÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN HELSINGIN KALLIOON


Haemme  palveluneuvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6.2021 - 31.8.2021, työskentelemään 30 h / viikko. Mahdollisuus myös jatkoon 31.8.2021 jälkeen.


Fonum on Suomen suurin matkapuhelinten ja tablettien pikahuolto ja työllistämme tällä hetkellä yhteensä yli 160 työntekijää. Palvelemme asiakkaita 25 liikkeessä Suomen suurimmissa kauppakeskuksissa ympäri maan. Tehtävämme on tehdä asiakkaiden arjesta mahdollisimman vaivatonta, johon olemme rakentaneet maailmanluokan asiakaslähtöisen palvelukonseptin. Palveluneuvojana tulet työskentelemään osana Fonumin vakuutus- ja asiakaspalvelutiimiä ja tukemaan liikkeitämme asiakkaiden arjen helpottamiseksi.

 

Fonumin palveluneuvojan ensisijainen tehtävä on Fonumin yhteistyökumppaneina toimivien vakuutusyhtiöiden mobiililaitevahinkojen vahinkokäsittely ja korvauspäätösten tekeminen. Palveluneuvoja vastaa myös monikanavaisesti asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme yhteydenottoihin ja palvelupyyntöihin, sekä ratkaisee ongelmatilanteita itsenäisesti. Tehtävässä onnistumiseksi saat kattavan koulutuksen, hyvät työvälineet, asianmukaisen palkkauksen, loistavat kollegat ja mahdollisuuden työskennellä osana kasvavaa toimintaamme. Meillä on myös luonnollista edetä työuralla ja yrityksen sisällä.  

 

Odotamme sinulta asiakaspalvelutaitoja, ongelmanratkaisukykyä, itsenäistä työskentelyotetta sekä kokemus järjestelmäpohjaisesta työstä katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme hakijan omaavan hyvät IT-taidot sekä sujuvan suomen- että englanninkielen. 


Toimistomme sijaitsee Helsingin Kalliossa hyvien kulkuyhteksien varrella. Koulutusjakson jälkeen on mahdollista myös työskennellä etänä.


 

NÄIN HAET MEILLE! 

Kiinnostuitko? Ole nopea ja ota askel kohti pienten meisselien maailmaa. Laita meille hakemuksesi ja CV:si vaikka heti. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo nyt ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä Janne-Pekka Piispanen, puh: 020 1321 493 (arkisin klo 8-16), janne-pekka.piispanen@fonum.fi 

Haku on avoinna toistaiseksi ja päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451712
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 6.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Janne-Pekka Piispanen (janne-pekka.piispanen (a) fonum.fi)
  • Puhelin: 0201321493
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa