(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvoja, 2 kesätyöpaikkaa, Asiointipiste
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Haemme motivoituneita ja auttamishaluisia palveluneuvojia monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin Espoon kaupungin asiointipisteisiin ja sähköisiin asiointipalveluihin. Tehtäviin kuuluu mm. kassatyöskentelyä ja neuvontatehtäviä. Asiointipalveluissa työskennellään kahdessa vuorossa kello 7:45 - 18:30 välillä. Palveluneuvojamme tekevät tarvittaessa työvuoroja kaikissa palvelupisteissä.

Asiointipisteissä tarjotaan opastusta esimerkiksi HSL:n ja KELAn palveluihin sekä Espoon kaupungin omiin palveluihin. Sähköisen asioinnin opastaminen asiakkaille on oleellinen osa asiointipisteiden toimintaa. Pisteissä myydään myös Lippupisteen tapahtumalippuja.

Sähköisissä asiointipalveluissa asiakkaita neuvotaan puhelimitse, sähköpostitse, sosiaalisen median kautta sekä chatissa. Asiointipalveluun liittyvän neuvonnan lisäksi asiakas saa apua myös moniin muihin kaupungin palveluihin liittyen.

Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastattelun avulla.
Videohaastatteluista jatkoon valitut haastatellaan viikolla 8.

Työpaikan nimi: Asiointipalvelut

Työaika: 36 h 45 min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Vähintään 18 vuoden ikä ja alan opiskeluja, esim. merkonomi-, restonomi- tai tradenomiopiskelija.

Edellytämme kokemusta rahankäsittelystä tai kassatyöstä.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä tiimityötaitoja, kielitaitoa (suomi, ruotsi ja englanti) sekä tietokoneohjelmien nopeaa omaksumista. Lisäksi hyvä kirjoitustaito on tärkeää etenkin sähköisten asiointipalvelujen puolella. Luemme eduksi oma-aloitteisuuden ja joustavan asenteen.

Espoon kaupungin kuusi asiointipistettä sekä Sähköiset asiointipalvelut (Contact center -palvelu) tarjoavat monipuolisia julkishallinnon neuvonta- ja asiointipalveluja. Toimimme ennen kaikkea Espoon kaupungin neuvontapalveluna.