(Poistunut julkaisusta)

Palvelumyyjiä
LähiTapiola Vellamo

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Onko asiakaspalvelu- ja myyntityö sinun juttusi? Haluatko olla mukana auttamassa asiakkaitamme tekemään heidän arjestaan turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää? Vahvistamme LähiTapiola Vellamon elämänturvajoukkoja. Mikäli tämä kuvaus kolahti, saatat olla etsimämme henkilö. 

Etsimme nyt

Palvelumyyjiä 

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen LähiTapiola Vellamon Customer Centeriin. Kohtaat asiakkaitamme puhelimitse ja verkkotapaamisten kautta ja päätehtävänäsi on huolehtia siitä, että asiakkaidemme elämänturva - talous, terveys ja omaisuus - on kokonaisvaltaisesti turvattu. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä intohimoa odotukset ylittävään asiakaskokemuksen tarjoamiseen. Suhtaudut asioihin positiivisesti ja kykenet itsenäiseen, tavoitteelliseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus vakuutusalasta, menestyksekkäästä myyntityöstä tai halu kehittyä myyntityön ammattilaiseksi on ehdottomasti eduksi. Olet tiimipelaaja, joka kannustaa ja tukee myös muita ympärillään. 

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää. Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän yhdessä Suomen suurimmista myyntiorganisaatioista. Perehdytämme sinut elämänturvan ammattilaiseksi ja tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut. Kuukausipalkan lisäksi voit vaikuttaa ansioihisi hyvällä myyntituloksella.

Lisätietoja voi kysyä palvelupäällikkö MIa Ylä-Jääskeltä arkisin klo 8-9 ja 15-16 puh. 040 543 1720, mia.yla-jaaski@lahitapiola.fi. Hae tehtävään tämän linkin kautta mahdollisimman pian ja viimeistään 26.2.2019. 

Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Työnantaja kouluttaa ja hakee oikeudet. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK). Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalaan liittyvät hyvämaineisuusvaatimukset (IDD, laki vakuutusten tarjoamisesta), tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Lisätietoa 1.10.2018 voimaan astuvasta laista Finanssivalvonnan sivuilta.