(Poistunut julkaisusta)

Palvelumyyjiä Stockmannille
Stockmann

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Haluatko olla luomassa joulu-unelmia ja toteuttamassa lahjahaaveita? Haemme palvelumyyjiä pääkaupunkiseudun Stockmannin joulusesonkiin. Toivomme sinulta rohkeaa asennetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä tietenkin iloista joulumieltä.

Tämä tehtävä on oikea valinta sinulle, joka rakastat myyntityötä ja asiakaspalvelua. Palvelumyyjänä olet tärkeässä roolissa varmistamassa, että jokainen Stockmannin asiakas saa henkilökohtaista ja huomioonottavaa palvelua myös keskellä joulusesongin hulinaa: lähestyt asiakkaita rohkeasti, autat heitä ihanimpien jouluyllätysten löytämisessä ja tarjoat asiakkaille kokonaisuuksia ensiluokkaisesta tuotevalikoimasta. Paikkoja on auki useilla eri osastoilla esimerkiksi muodin ja kodintuotteiden parissa.

Arvostamme myyntihenkisyyttä ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Huomioimme haussa kuitenkin myös uudet tulokkaat, joilta löytyy aitoa paloa myyjän työtä kohtaan. Kerrothan hakemuksessasi lisäksi, mikäli sinulla on jo kokemusta jostain tavaratalon tuoteryhmästä!

Stockmannin joulusesongissa on tarjolla erimittaisia määräaikaisia työsuhteita, joista ensimmäiset alkavat jo lokakuussa ja viimeiset joulukuun puolessa välissä. Töitä on vähintään 20 h/viikko, ja joulun lähestyessä tuntimäärä kasvaa. Vuorot sijoittuvat kaikkiin tavaratalon aukioloaikoihin, joten pystythän työskentelemään niin aamu-, päivä-, kuin ilta-aikaankin. Huomiothan, että työvuoroja voi olla myös pyhäpäivinä, esimerkiksi jouluaattona. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Hakemalla tätä tehtävää, huomioimme kiinnostuksesi myös muihin Stockmann tavaratalojen jouluhakuihin.

Paikkoja täytetään jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi heti!