Palvelumyyjiä Stockmannille
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Haluatko töihin huippuluokan asiakaspalvelun pariin? Haemme PALVELUMYYJIÄ pääkaupunkiseudun Stockmann -tavaratalojen joulusesonkiin. Etsimme työhön innostuneita tekijöitä, joilta löytyy energistä asennetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä tietenkin iloista joulumieltä.

Tämä tehtävä on oikea valinta sinulle, joka rakastat myyntityötä ja asiakaspalvelua. Palvelumyyjänä olet tärkeässä roolissa varmistamassa, että jokainen Stockmannin asiakas saa henkilökohtaista ja huomioonottavaa palvelua myös keskellä joulusesongin hulinaa: lähestyt asiakkaita rohkeasti, autat heitä ihaniempien jouluyllätysten löytämisessä ja teet aktiivisesti lisämyyntiä. Paikkoja on auki useilla eri osastoilla esimerkiksi muodin tai kodintuotteiden parissa.

Arvostamme myyntihenkisyyttä ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Huomioimme haussa kuitenkin myös uudet tulokkaat, joilta löytyy aitoa paloa myyjän työtä kohtaan. Kerrothan hakemuksessasi lisäksi, mikäli sinulla on jo kokemusta jostain tavaratalon tuoteryhmästä!

Stockmannin joulussa on tarjolla erimittaisia määräaikaisia työsuhteita, joista ensimmäiset alkavat jo lokakuussa ja viimeiset joulukuun puolessa välissä. Töitä on vähintään 15 h/viikko, ja joulun lähestyessä tuntimäärä kasvaa. Vuorot voivat sijoittua kaikkiin tavaratalon aukioloaikoihin, joten varauduthan työskentelemään niin aamu-, päivä-, kuin ilta-aikaankin. Huomiothan myös, että työvuoro voi osua myös jouluaatolle, joulun välipäiviin tai uudenvuoden aatolle. Työsuhde solmitaan Opteamin kanssa.

Varmista paikkasi Stockmannin joulussa hakemalla paikkaa pian!

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1194990
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 2.12.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki