(Poistunut julkaisusta)

Palvelumyyjiä henkivakuutusmyyntiin Helsinkiin, Ouluun, Kuopioon & Vaasaan
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme palvelumyyjiä uudistetun Contact Center Out -yksikön henkivakuutusmyyntitiimiin.

Oletko sinä etsimämme tuloksentekijä, joka tunnistaa asiakkaan tarpeet ja osaa tarttua niihin? Et pelkää tavoitteita, vaan motivoidut niistä? Palvelet asiakkaita luontevasti sekä kirjallisesti että suullisesti?

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästä monipuolisiin tehtäviin Fennian henkilö- ja yritysasiakkaiden monikanavaiseen henkivakuutusmyyntitiimiin. Koulutamme sinut ensiksi kotitalousvakuutusten henkivakuutusosaajaksi ja sen jälkeen laajennamme osaamistasi yritysvakuuttamisen puolelle. Haemme Pasilan, Vaasan, Oulun ja Kuopion tiimeihin palvelumyyjiä vakituiseen työsuhteeseen.

Palvelumyyjänä tuotat asiakkaalle ratkaisuja tunnistamalla hänen tarpeensa. Tuot rohkeasti asiantuntemuksesi asiakkaan avuksi ja tarjoat juuri hänelle sopivaa henkivakuutusratkaisua. Tässä tehtävässä menestyt, jos sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, kyky myydä ja halu tehdä tulosta.

Hakijalta odotamme

  • Halua tehdä myynnillistä tulosta joka päivä, minkä lisäksi sinulla saattaa olla jo aiempia näyttöjä onnistuneesta myynti- tai puhelintyöstä
  • Hyviä kommunikointitaitoja puhelimessa
  • Selkeää kirjallista viestintää
  • Erinomaista suomen kielen taitoa, englannin kielen osaaminen on eduksi
  • Halua sitoutua tavoitteisiin
  • Aktiivista otetta työn tekemiseen
  • Hyviä yhteistyötaitoja, positiivista asennetta ja joustavuutta
  • Halua oppia uutta sekä vastaanottaa valmennusta ja ohjausta
  • Ajan tasalla olevia IT-taitoja

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Palvelumyyjän tehtävä on palkitseva, mielenkiintoinen ja opettavainen. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme vakuutusalan huippuosaajaksi. Lisäksi saat Fennia-konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan palkkaasi. Tiimissämme on innostunut tekemisen meininki ja kannustamme toisiamme saavuttamaan entistä parempia tuloksia yhdessä. Tule mukaan Fennian muutosmatkalle, jossa rakennamme yhdessä alan parasta asiakaskokemusta ja uusia työtapoja!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Olemme valmiita täyttämään tehtävät heti sopivien kollegoiden löytyessä, joten hae tehtävää mahdollisimman pian ja kuitenkin viimeistään 26.10.2020. Kerrothan hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit oikea lisä tiimiimme sekä millaista kokonaispalkkaa tavoittelet.

Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä Fenniasta tai palvelumyyjän tehtävästä, niihin vastaa mielellään palvelupäällikkömme Aleksi Virkki, puh. 0401417249. Tavoitat hänet parhaiten 8.10. klo 13-14 ja 21.10. klo 12-14.