Palvelumyyjä/yritysneuvoja
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme palvelumyyjää/yritysneuvojaa Contact Center Inbound -yksikön tiimiin.

Oletko sinä etsimämme tuloksentekijä, joka tunnistaa asiakkaan tarpeet ja osaa tarttua niihin? Et pelkää tavoitteita, vaan motivoidut niistä? Palveletko asiakkaita luontevasti ja sujuvasti monikanavaisesti sekä suullisesti että kirjallisesti? Oletko kiinnostunut sekä henkilö- että yritysvakuuttamisesta?

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästä monipuolisiin tehtäviin Fennian henkilöasiakkaiden monikanavaiseen myynti- ja asiakaspalveluyksikköön. Haemme joko Helsingin tai Vaasan tiimiin palvelumyyjää/yritysneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen.

Palvelumyyjänä/yritysneuvojana tuotat asiakkaalle ratkaisuja tunnistamalla hänen tarpeensa. Tuot rohkeasti asiantuntemuksesi asiakkaan avuksi ja tarjoat juuri hänelle sopivia vakuutusratkaisuja. Tässä tehtävässä menestyt, jos sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, kyky myydä, sitkeyttä ratkoa ongelmia ja halu tehdä tulosta.

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy henkilö, jolla on aito halu auttaa asiakasta ja löytää tämän tilanteeseen sopivin ratkaisu. Haemme myynti- ja asiakaspalvelutyöstä innostunutta, ratkaisukeskeistä ja positiivista henkilöä, jolla on sana hallussa. Hakijalta edellytämme halua sitoutua tavoitteisiin, joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Palvelet asiakkaita pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta tarvittaessa pystyt käymään keskusteluja myös ruotsin ja englannin kielellä. Ajan tasalla olevat IT- ja digitaidot luovat perustan työlle. AMK-tasoinen tutkinto sekä aiemmat näytöt onnistuneesta myynti- ja puhelintyöstä luetaan eduksi.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Palvelumyyjän/yritysneuvojan tehtävä on palkitseva, mielenkiintoinen ja opettavainen. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme henkilö- ja yritysvakuuttamisen huippuosaajaksi. Lisäksi saat Fennia-konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan palkkaasi. Tiimissämme on innostunut tekemisen meininki ja kannustamme toisiamme saavuttamaan entistä parempia tuloksia yhdessä. Tule mukaan Fennian muutosmatkalle, jossa rakennamme yhdessä alan parasta asiakaskokemusta ja uusia työtapoja!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.3.2021. Toivomme, että pääsisit aloittamaan tiimissämme 3.5.2021.

Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä Fenniasta tai auki olevasta tehtävästä, niihin vastaa mielellään palvelupäällikkö Susanna Nousiainen puh +358401723016. Tavoitat hänet parhaiten torstaina 18.2.2021 klo 13-14 tai maanantaina 22.2.2021 klo 10-11. 

Myyntityöhön hakeutuvan tulee olla hyvämaineinen, kuten vakuutusten tarjoamisesta annetun lain (234/2018) 16 §:ssä edellytetään.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424715
  • Tehtäväalue: Vakuutusala, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Vaasa, Pohjanmaa, Vaasa, Pohjanmaa