Palvelumyyjä
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Lähtikö myyntityöt tai asiakkaat koronan myötä, vaikka olet hyvä myyjä?  Etsitkö jotakin uutta? Nyt on ainutlaatuinen myyntityö tarjolla! Etsimme kasvavalle asiakkaallemme Vevex Oy:lle PALVELUMYYJÄÄ vakinaiseen työsuhteeseen.


Työtehtävät

Palvelumyyjänä otat yhteyttä asiakkailta tulleisiin yhteydenottopyyntöihin. Edustat asiakkaamme tarjoamia laadukkaita palveluja, joita tarjotaan asiakkaan esittämiin oikeisiin tarpeisiin. Tehtäviisi ei kuulu "koputtelua", eikä kylmäsoittoja!

Edellytykset

Odotamme sinulta:

- Vähintään vuoden myyntikokemusta ratkaisukeskeisestä myynnistä
- Jatkuvaa halua kehittyä Vevexin palvelumyyjänä
- Myyntitavoitteiden saavuttamista/tavoitehakuisuutta
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Ajokorttia
- Halukkuutta, omatoimisuutta ja itseopiskelua yrityksen palveluiden ja käytäntöjen oppimiseksi

-Valmista kysyntää on paljon, palvelemme asiakkaita, jotka odottavat yhteydenottoa. Myyt palveluita, joita tekevät työhön koulutetut ammattilaiset. 
- Sinut koulutetaan palveluiden myyntiin
- Kasvava ja vakaa yritys
- Nykyaikaiset tuotteet ja palvelukokonaisuus, josta iso hyöty asiakkaalle
- Työ tapahtuu arkisin
- Ammattitaitoinen ja hauska työporukka, joka kannustaa ja opastaa
- Myyntiä ympäri vuoden (ei suurempaa kausivaihtelua)
- Palkkamalli koostuu pohjasta ja provisiopalkasta. 

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, jos sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan, heti kun tehtävä on täytetty.

Yhteyshenkilöt

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka joko puhelimitse numerossa +358 20 7290 833 tai sähköpostitse kati@poolia.fi.

Vevex Oy

Vevex Oy on perustettu vuonna 2015 yritys, jonka konseptina on rakenteiltaan ehjien kylpyhuoneiden tai muiden laatoitettujen tilojen siistiksi ja suojatuksi saaminen kustannustehokkaasti. Kylpyhuoneen pinnat kuluvat nopeammin, kuin rakenteet ovat käyttöikänsä päässä, joten pintoja on fiksu huoltaa. Palvelukokemus syntyy mm. näkyvästä muutoksesta huollettavassa tilassa, palvelusta asiakkaan aitoon tarpeeseen sekä rahan säästämisestä, kun tila saadaan uuteen uskoon ilman täydellistä remonttia.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot