Palvelumyyjä
LähiTapiola Itä Keskinäinen vakuutusyhtiö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Etsimme LähiTapiola Itään Nilsiän toimistolle palvelumyyjää elämänturvaajien joukkueeseen.

Palvelumyyjänä olet yksi avainhenkilöistämme ja huolehdit monipuolisesti sekä olemassa olevien että uusien asiakkaiden elämänturvasta. Varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu työskennellä asiakkaiden kanssa. Tarjoamme asiakaspalvelua monikanavaisesti ja palvelet henkilökohtaisesti toimistolle saapuvia sekä puhelimitse asioitaan hoitavia asiakkaita.

Odotamme sinulta

  • Innostavaa, vastuuntuntoista ja myynnillistä työskentelyotetta
  • Empaattista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa myyntipäällikkö Sanna Sahlström, puh. 044 721 1616 sanna.sahlstrom@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 3.12.2020 mennessä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset ja tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.

Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot