(Poistunut julkaisusta)

Palvelumyyjä
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Palvelumyyjänä olet yksi avainhenkilöistämme Joensuun Prisman toimistomme asiakaspalvelussa ja huolehdit monipuolisesti sekä olemassa olevien että uusien asiakkaiden elämänturvasta. Varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja nautit asiakaskohtaamisista. Olet tavoitteellinen sekä määrätietoinen elämänturvaaja.

Odotamme sinulta

  • Innostavaa, vastuuntuntoista ja myynnillistä työskentelyotetta
  • Empaattista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta
  • Kykyä johtaa omaa työtäsi itsenäisesti ja organisoidusti
  • Kilpailu- ja tuloshenkisyyttä

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja 22.10. alkaen antaa myyntipäällikkö Päivi Koljonen, puh. 040-577 9358.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 31.10.2019 mennessä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).