(Poistunut julkaisusta)

Palvelumyyjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

”Olemme yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on 170-vuotinen kokemus tekstiilialalta. Toimimme 24 maassa, Euroopassa ja Aasiassa. Toimimme vastuullisesti ja olemme arvostettu työnantaja. Lindströmiläisiä on noin 4300 henkilöä Euroopassa ja Aasiassa. Konsernin vuoden 2018 liikevaihto oli 387 miljoonaa euroa.”

Asiakasyrityksemme Lindström etsii Palvelumyyjää mielenkiintoiseen ja palkitsevaan tehtävään Pirkanmaan alueelle.

Arvot

Globaalius. Ympäristö. Vastuullisuus. Nämä toimintaa ohjaavat arvot kulkevat käsikädessä yrityksen, ja myös tehtävään valittavan henkilön arjessa. Yrityksessä työskennellään kovasti paremman tulevaisuuden eteen ja muun muassa kiertotalous on kytköksissä yrityksen ja tehtävään valittavan palvelumyyjän toimintaan.

Sinä

Olet ennen kaikkea potentiaalia täynnä oleva tulevaisuuden tekijä. Aikaisempi myynti- tai asiakkuudenhallinta kokemus on etu, mutta ei välttämätöntä. Tehtävään ja tuotteisiin tarjotaan täysi perehdytys, joten oppimishaluisen luonteesi avulla loistat tehtävissä niin uusasiakashankinnan kuin asiakkuudenhallinnankin parissa. Myynti tässä tehtävässä ei tapahdu vaan yhdessä toimipisteessä. Siksi sinulla on oma auto ja olet valmis liikkumaan alueellasi. Olet moderni myyjä, tiimipelaaja ja työntekijä ajantasaisella tietoteknisellä osaamisella varustettuna.

Me

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja hyvän palkan lisäksi bonuksen myynnistä. Pääset osaksi tiimiä ja yritystä, joka on vuoden 2018 Suomen paras myyntiorganisaatio. Olet siis tiimissä, jossa sparrataan ja tuetaan toisia matkalla kohti huippumyyntejä. Lisäksi etuihin lukeutuu puhelinetu, liikuntaetu, kilometrikorvaukset ja terveydenhuolto. Yrityksen vastuullisuus näkyy aidosti työntekijöistä välittämisenä – siksi työnantaja panostaa myös hyvänolon toimintaan ja tarjoaa mahdollisuuden etätyöhön.

Prosessi

Koetko olevamme etsimämme Palvelumyyjä?

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten laitathan hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta www.workpower.fi. Liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi ja suosittelijoiden yhteystiedot.

Lisätietoja antavat

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen, p. 040 676 2121 / lasse.lehtinen@workpower.fi

Hr-konsultti Mira Salomaa, p. 045 132 0405 / mira.salomaa@workpower.fi