(Poistunut julkaisusta)

Palvelumyyjä
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Haemme nyt pikaisella aikataululla myynnin osaajaa tai tulevaisuuden huippumyyjää vahvistamaan asiakkaamme myyntitiimiä Päijät-Hämeen seudulla!

Palveluiden myyjänä vastaat itsenäisesti myyntiprosessien hoitamisesta ensikontaktista kauppojen päättämiseen. Asiakkaasi ovat pieniä-ja keskisuuria asiakkaita kaikilta toimialoilta. Ylläpidät korkeaa asiakastyytyväisyyttä ja päivittäisessä työssäsi tapaat asiakkaita itse suunnittelemasi aikataulun mukaan.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kenttämyyjän työstä. Aktiivisuus, rohkeus ja tavoitteellinen työote antavat sinulle mahdollisuuden menestyä tehtävässä. Myyjän ahkera asenne ratkaisee menestymisesi.

Tukenasi ovat vuosien saatossa muovautuneet toimintatavat, hiotut konseptit ja vahva tuki tiimiltä sekä esimieheltä. Tarjoamme tehtävän vakavaraisessa, kotimaisessa ja kasvavassa yrityksessä, jossa tehdään pitkäjänteistä työtä tavoitteiden saavuttamiseksi. Liikkuvassa työssä tarvitset b-ajokortin ja oman auton. Kohtuullinen englannin kielen taito auttaa sinua työskentelemään myynnin järjestelmien parissa.

Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka, jonka päälle saat provisiot myyntiesi mukaan. Annamme sinulle myös aikaa siivittää itsesi huipputuloksiin, joten maksamme ensimmäiseltä 6 kuukaudelta korotettua pohjapalkkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Senior Consultant Jussi Miettinen sähköpostitse jussi.miettinen@barona.fi

Innostuitko? Hae paikkaa rekrytointijärjestelmämme kautta. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten hae nyt äläkä aikaile!