(Poistunut julkaisusta)

Palvelumyyjä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

PALVELUMYYJÄ

Jätekukko Oy

Jätekukko Oy on kuntien omistama palveluyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut. Toimialue kattaa 16 kuntaa ja alueella on 220 000 asukasta. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Kuopion Technopoliksessa.

Tehtävän kuvaus

Haemme lisäpalveluihin erikoistuvaa palvelumyyjää, joka toimii tiiviissä yhteistyössä yhtiön palvelutuotannon, palveluneuvonnan ja viestinnän sekä materiaalikäsittelyn kanssa.

Tehtävänäsi on tarjota yhtiön uusia jätehuoltopalveluita, kuten Lavakukko, Pihakukko, Noutokukko ja Kärrykukko, niin taloyhtiöille kuin muillekin asiakkaille. Olet myös tärkeä innovaattori uusien palveluratkaisujen kehittämisessä.

Etsimme tavoitehakuista, jo myynnillistä kokemusta omaavaa henkilöä. Edellytämme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Ympäristöpuolen koulutus on eduksi.

Tuotteisiin tulet saamaan kattavan perehdytyksen. Voimassa oleva ajokortti ja auto ovat tässä työssä välttämättömiä, sillä pääsääntöinen työpäiväsi kuluu kentällä asiakkaissa liikkuen. Tehtävä on tulosvastuullinen.

Työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena työsuhteena ajalle 1.1.-31.12.2019 ja sen jatkuminen on mahdollista.

Palkkaus määräytyy AVAINTESin mukaan ja tehtävä kuuluu TE2 palkkaryhmään. Voit esittää hakemuksessa palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävään liittyen arkisin klo 9-10 antaa Elisa Nuutinen 044 7978718 tai elisa.nuutinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.