(Poistunut julkaisusta)

Palvelumyyjä
SOL Pesulapalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018
SOL Pesulapalvelut Oy etsii aurinkoiseen joukkoonsa iloista ja energistä palvelumyyjää kesäksi Porin pesulaan . Saat meiltä hyvän koulutuksen/perehdytyksen työhön, joten aikaisempaa kokemusta et alalta tarvitse.
Pesulamme tulevalta työntekijältä odotamme täysi-ikäisyyttä, iloisen pirteää luonnetta, aurinkoista asennetta ja omatoimista otetta työhön sekä halua oppia uutta...yhdessä töitä tehden kaikki muu hoituu ja sinusta tulee vahva tekstiilihuollon ammattilainen.

Työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, vesi- ja kemiallinen pesu sekä viimeistely/silitys ja mankelointi.

Tekstiilien tuntemus ja asiakaspalvelukokemus ovat eduksi tehtävässä ja asiaa auttaa, jos silitysrauta ja pyykkikone on tullut tutuksi jo kotioloissa. Perehtyminen voidaan aloittaa jo toukokuunkin puolella, mikäli aikataulusi antaa näin myöden. Tulet työskentelemään itsenäisesti kuukauden ajan kesällä ja kesäkauden jälkeen pystymme tarjoamaan sinulle jatkoa osa-aikaisena työntekijänä, eli paikka sopii mainiosti esim. opiskelijalle tai satunnaisvuoroja kesän jälkeen haluaville. Kesäksi tarjoamme 2kk:n ajalle täydet viikkotyötunnit.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarkko Hjerp (jarkko.hjerp@sol.fi).
Haastatteluihin kutsumme hakemusten perusteella.

SOL on suuri suomalainen, vakavarainen palvelualan perheyritys. SOL-konserni toimii siivous-, kiinteistö-, toimitila- ja turva-, henkilöstövuokraus- sekä pesulapalveluiden alalla Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä.

Tule viihtymään joukkoomme.