(Poistunut julkaisusta)

Palvelumyyjä - yritysneuvoja
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Tehtävän kuvaus
Haemme palvelumyyjiä ja yritysneuvojia uudistetun Contact Center Inbound -yksikön henkilöasiakkaiden tiimiin. Avoinna on neljä vakituista työtehtävää ja kaksi perhevapaan sijaisuutta, kestoltaan 1-1,5 vuotta.

Oletko sinä etsimämme tuloksentekijä, joka tunnistaa asiakkaan tarpeet ja osaa tarttua niihin? Et pelkää tavoitteita, vaan motivoidut niistä? Palveletko asiakkaita luontevasti ja sujuvasti monikanavaisesti? Oletko kiinnostunut sekä henkilö- että yritysvakuuttamisesta?

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästä monipuolisiin tehtäviin Fennian henkilöasiakkaiden monikanavaiseen myynti- ja asiakaspalveluyksikköön. Haemme Pasilan ja Vaasan tiimeihin palvelumyyjiä ja yritysneuvojia sekä vakituiseen että määräaikaiseen työsuhteeseen.

Palvelumyyjänä/yritysneuvojana tuotat asiakkaalle ratkaisuja tunnistamalla hänen tarpeensa. Tuot rohkeasti asiantuntemuksesi asiakkaan avuksi ja tarjoat juuri hänelle sopivia vakuutusratkaisuja. Tässä tehtävässä menestyt, jos sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, kyky myydä, sitkeyttä ratkoa ongelmia ja halu tehdä tulosta.

Hakijalta odotamme
Meillä menestyy henkilö, jolla on aito halu auttaa asiakasta ja löytää tämän tilanteeseen sopivin ratkaisu. Haemme myynti- ja asiakaspalvelutyöstä innostunutta, ratkaisukeskeistä ja positiivista henkilöä, jolla on sana hallussa. Hakijalta edellytämme halua sitoutua tavoitteisiin, joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Palvelet asiakkaita pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta tarvittaessa pystyt käymään keskusteluja myös ruotsin- ja englannin kielellä. Ajan tasalla olevat IT- ja digitaidot luovat perustan työlle.

AMK-tasoinen tutkinto sekä aiemmat näytöt onnistuneesta myynti- ja puhelintyöstä luetaan eduksi.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen
Palvelumyyjän/yritysneuvojan tehtävä on palkitseva, mielenkiintoinen ja opettavainen. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme vakuutusalan huippuosaajaksi. Lisäksi saat Fennia-konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan palkkaasi. Tiimissämme on innostunut tekemisen meininki ja kannustamme toisiamme saavuttamaan entistä parempia tuloksia yhdessä. Tule mukaan Fennian muutosmatkalle, jossa rakennamme yhdessä alan parasta asiakaskokemusta ja uusia työtapoja!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!
Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.7. Kerrothan hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit oikea lisä tiimiimme sekä ilmoita kummalle paikkakunnalle haet, Vaasaan vai Pasilaan. Aloitamme haastattelut heinäkuun viimeisellä viikolla ja olemme valmiita täyttämään tehtävät heti sopivien kollegoiden löytyessä.

Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä Fenniasta tai palvelumyyjän tehtävästä, niihin vastaa mielellään viikolla 27 Concept Manager Kenneth Långbacka puh +358407670688 ja viikolla 30 Palvelupäällikkö Susanna Nousiainen puh +358401723016