(Poistunut julkaisusta)

Palvelumyyjä Telialle
Go On Kouvola

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018
Kotimaan Puhelinpalvelut on vuonna 2003 perustettu moderni puhelinpalveluyritys. Toimitilamme sijaitsee aivan Kouvolan ydinkeskustassa. Työllistämme tällä hetkellä jo noin 40 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista.

Etsimme nyt Kouvolan Telian TeleSales -tiimiimme lisää

PALVELUMYYJIÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Palvelumyyjänä olet puhelimitse yhteydessä Telian asiakkaisiin ja varmistat heidän tyytyväisyyden sekä tarpeita vastaavat palvelut kuten kiinteät laajakaistat sekä Telian TV-palvelut. Käytössäsi ovat laadukkaat ja nykyaikaiset järjestelmät, jolloin pystyt keskittymään ydintoimintaan eli asiakkaiden palveluun.

Kiinteän tuntipalkan (10,19€/h ja koeajan jälkeen 10,82€/h) lisäksi kannustimena toimivat oikeudenmukaiset provisiot ja bonukset. Tarjoamme myös työsuhde-etuina kortteja Kouvolan uimahalleihin, kausikortteja KooKoon otteluihin sekä kuntosalikortteja.

Työssä menestyminen edellyttää ihmistuntemusta sekä sanavalmiutta ja oma-aloitteisuutta. Työhön annetaan kattava perehdytys ja varmistamme osaamistasi säännöllisillä koulutuksilla sekä esimiesten ja tiiminvetäjien tuella.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelun tai myynnin alalta, mutta kokemusta tärkeämpää on halu kehittää omaa osaamistaan.

Meillä on myös mahdollisuus suorittaa merkonomin ammattitutkinto oppisopimuksella.

Teemme rekrytoinnit yhteistyössä Go On Yhtiöiden kanssa. Käy täyttämässä hakemus osoitteessa www.go-on.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Saira, 044 585 9162 tai antti.saira@go-on.fi