(Poistunut julkaisusta)

Palvelumyyjä - Porvoo
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Tehtävän kuvaus
Tule meille myymään vakuutuksiamme kotitalousasiakkaille! Oletko sinä asiakaspalvelun ammattilainen, tiimipeluri jolla on aito halu ja into palvella asiakasta täydellä sydämellä? Etsimme nyt palvelumyyjää vakituiseen työsuhteeseen.

Palvelumyyjänä toimit Porvoon konttorimme tiimissä, jonka päätehtävänä on varmistaa alan paras asiakaskokemus kotitalousasiakkaillemme. Monikanavaisuus on sinulle tuttu juttu ja tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen, vaikka tilanteet välillä olisivat haastaviakin. Työpäiväsi koostuvat asiakaspavelusta eri kanavissa (konttorissa, puhelimitse ja sähköisesti) sekä asiakaskannan hoitamisesta ja jalostamisesta. Tarvittaessa otat myös vahinkotapaukset haltuun.

Hakijalta odotamme
Meillä menestyy henkilö, jolla on aito halu tarjota asiakkaillemme vaikuttava asiakaskokemus. Haluat kehittyä huippumyyjäksi tai olet jo sellainen. Näet mahdollisuuksia haasteiden sijasta ja etsit aktiivisesti ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Tehtävä vaatii itsenäistä päätöksentekokykyä ja kykyä soveltaa erilaisia työohjeita ja toimintatapoja, jotka tukevat työskentelyä. Toivomme sinulta AMK-tasoista tutkintoa. Palvelet asiakkaita sujuvasti sekä suomen että ruotsin kielellä ja tarvittaessa pystyt käymään keskusteluja myös englanniksi.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen
Fennia on yrittämistä ja elämää varten, meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Tarjoamme heti työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja koulutamme työntekijöitä aktiivisesti myös tämän jälkeen. Kiinnostuksestasi riippuen tarjoamme myös urapolun Fennia-konsernissa. Palvelumyyjällä on itsenäinen vastuu omien töiden suunnittelusta, toteuttamisesta ja tuloksellisuudesta. Meidän tiimissä vallitsee hyvä yhteishenki - yhteen hiileen puhaltaminen on menestystekijämme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Maria Ehrnrooth, puh. 045 6579366. Tavoitat hänet parhaiten 23.6. klo 9-10, 24.6. klo 13-14 ja 26.6. klo 8-10.

Lähetäthän meille hakemuksesi viimeistään 5.7.2020.