(Poistunut julkaisusta)

Palvelumyyjä/-neuvoja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Savon Voima, Jyväskylän Energia, Kuopion Energia ja Lappeenrannan Energia perustivat uuden sähkönmyyntiin ja energiapalveluihin keskittyvän valtakunnallisen yhtiön, joka käynnistää toimintansa vuoden 2019 alussa. Uuden energiapalveluyhtiön nimi on Väre.  Aloittaessaan Väreellä on noin 250 000 asiakasta ja tavoite kasvaa aidosti valtakunnalliseksi toimijaksi. Sähkön kuluttaja- ja yritysmyynnin lisäksi uuden yhtiön palvelut kattavat esimerkiksi aurinkosähköjärjestelmät, kysyntäjousto- ja salkunhallintapalvelut, sähköisen liikenteen palvelut sekä erilaiset digitaaliset palvelut. Savon Voiman asiakaspalvelussa palvelemme jatkossa myös Väreen asiakkaita.

Yli 70-vuotias Savon Voima -konserni on aidosti savolainen energiakonserni, jonka liiketoimintaa ovat sähkön- ja lämmöntuotanto ja -siirto Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa muodostamme yli 500 eri alojen ammattilaisten yhteisön, jonka tehtävänä on varmistaa asiakkaidemme sujuva arki, vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoja: www.savonvoima.fi ja facebook.com/savonvoima

Haemme Savon Voiman asiakaspalveluun

PALVELUMYYJÄÄ/-NEUVOJAA

Haemme määräaikaiseen, vähintään puoli vuotta kestävään vuokratyösuhteeseen puhelintyössä viihtyviä asiakaspalvelijoita call-center työhön. Tehtäviisi kuuluvat tuotteisiin ja palveluihin liittyvä asiakasneuvonta ja myynti, sopimusasioiden hoitaminen sekä monipuolinen asiakasneuvonta puhelimitse ja digitaalisissa kanavissa. Palvelemme Väreen asiakkaita arkisin klo 9-17, mutta myös osa-aikainen työ on mahdollista.

Sinulta odotamme soveltuvan koulutuksen lisäksi myynnillistä työotetta ja erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työ edellyttää monipuolisia tietojärjestelmien käyttötaitoja ja uusien järjestelmien nopeaa omaksumista. Omaat kielitaitoa riittävästi selviytyäksesi asiakaspalvelusta englanninkielellä, alaan liittyvän sanaston toki koulutamme.

Tarjoamme sinulle kiinteän Energia-alan TES:n mukaisen kk-palkan, mukavan työyhteisön ja mielenkiintoisia tehtäviä sekä ammattilaisten tuen ja perehdytyksen tehtävääsi. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Siilinjärven Toivalassa Kuopion tuntumassa.

Täytä hakemuksesi 30.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa: asiakaspalvelupäällikkö Tarja Leppänen p. 044 723 7004 tai RTK-henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Elisa Nuutinen p. 044 797 8718.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.