Palvelumyyjä, Leica Geosystems Oy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2021
Leica Geosystems Oy on Suomen suurimpia maanmittaus-, koneohjaus- ja laserkeilausjärjestelmien toimittajia sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Mittaus- ja tutkimusmaailmaa jo lähes 200 vuoden ajan mullistanut Leica Geosystems luo kattavia ratkaisuja rakennusteollisuuden ja mittausalan ammattilaisille.
Etsimme nyt timanttista vahvistusta myyntitiimiimme, palvelumyynnin pariin. Työssä pidät huolta olemassa olevista asiakkaista ja heidän palvelulisenssien uusimisesta sekä asiakastiedon päivittämisestä. Lisäksi kontaktoit uusia asiakkaita tarjoten heille alan tunnetuimpia palveluita. Työ ei vaadi sinulta asiakaskäyntejä, vaan voit toimia täysin kotoa käsin tai toimistollamme Espoon Keilaniemessä. Toivomme sinulta kokemusta puhelinmyyntityöstä, rohkeutta ja intoa tarttua puhelimeen sekä taitoa kohdata monenlaisia asiakkaita. Eduksi katsomme mittausalan tuntemuksen. Lue alta lisää ja hae tehtävää nopeasti!
KUVAUS
Tarjoamme sinulle tehtävän teknologia-alan huippuosaajalla, kansainvälisessä ympäristössä. Tukenasi on tiivishenkinen ja iloinen tiimi alan ammattilaisia. Mikäli haluat osaksi rentoa ja asiantuntevaa organisaatiota missä työtäsi arvostetaan, tämä voisi olla sinulle seuraava askel urallasi.

Tarjoamme


* Monipuolisen työn sekä lämminhenkisen tiimin tuen
* Mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä organisaatiossa ja kasvaa uralla
* Nykyaikaiset työskentelytilat ja järjestelmät
* Kattavat työsuhde-edut (kuten lounaskortti ja puhelinetu) sekä mahdollisuuden työskennellä täysin etänä

TYÖNKUVA

* Yhteydenpito olemassa oleviin asiakkaisiin ja uusien lisenssien tarjoaminen tai lisenssin jatkosta sopiminen
* Uusien, potentiaalisten asiakkaiden kartoittaminen ja kontakointi
* Asiakastietokannan päivittäminen Salesforce-järjestelmään


Työ painottuu olemassa olevien asiakkuuksien hoitamiseen, mutta sisältää myös uusien asiakkaiden kontaktoimista. Työaika on suurinpiirtein 8-16 välillä, mutta liukuma on myös käytössä. Työtä voit pääsääntöisesti tehdä kotitoimistolta niin halutessasi.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kokemusta puhelinmyyntityöstä tai puhelimella tehtävästä työstä
* Sujuva suomen kielen taito ja hyvät taidot englanniksi
* Hyvät IT-taidot erityisesti MS Officen käytöstä (eduksi katsomme kokemuksen Salesforcen ja / tai SAP- järjestelmän käytöstä)
* Arvostamme intohimoista ja positiivista asennetta työhön sekä ulospäinsuuntautuneisuutta ja kykyä kohdata monenlaisia asiakkaita
* Iso etu työssä pärjäämiseen on koulutuksen, töiden tai mielenkiinnon kautta hankittu tieto mittausteknologiasta.


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: Maaliskuun 2022 loppuun asti, jatko keskusteltavissa tilanteen mukaan
* Sijainti: Keilaniemi, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Leica Geosystems Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Leica Geosystems Oy on Suomen suurimpia maanmittaus-, koneohjaus- ja laserkeilausjärjestelmien toimittajia sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Työntekijöiltämme saamamme palautteen mukaan kattava laadukkaiden tuotteidemme valikoima, kasvava toimintamme ja mahdollisuus kehittyä työssä tekevät meistä kiinnostavan työnantajan. Kuulumme Hexagon AB - konserniin, joka on globaali informaatioteknologian alan edelläkävijä, jossa työskentelee n. 20 000 työntekijää.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498440
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo