(Poistunut julkaisusta)

Palvelumyyjä (kauppa)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

K-Citymarket Pieksämäen on tunnettu laadukkaista tuotteista ja erinomaisesta palvelustaan, ja haemmekin uutta

Palvelumyyjää 

vahvistamaan osaavaa työntekijöiden joukkoa.

Palvelumyyjänä tehtäviisi kuuluu elintarvikeosastojen, kuten palvelutiskin, maito-, leipä-, sekä hedelmä- ja vihannesosastojen, tuotteiden saatavuudesta huolehtiminen ja myymälän oheistehtävät.

Toivomme reipasta työotetta, aurinkoista palveluasennetta sekä hyvää motivaatiota ajoittain hektiseenkin työskentelyyn. Eduksi luetaan koulutus ja/tai kokemus kaupan alan tehtävistä. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys ja vastuuta lisätään kokemuksen karttuessa.

Työ on vuorotyötä ma-su klo 7-22 välillä, työaika 18-37,5h/vko.

Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen alkuun RTK-Henkilöstöpalveluiden työntekijänä, josta työllistyt jatkossa asiakkaan työntekijäksi. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhteessa on käytössä kaupan alan TES.

Mikäli olet kaupan alasta kiinnostunut tai jo olemassa oleva kaupan alan osaaja, hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Mari Laitinen puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.