(Poistunut julkaisusta)

Palvelumyyjä DNA Fuengirola, Espanja
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Haaveiletko työn ja Etelä-Espanjan miellyttävän ilmaston yhteensovittamisesta? Nyt sinulla on mahdollisuus hakeutua pohjoismaiden tehoikkaampaan myyntiketjuun DNA:lle Fuengirolaan!

Tutustu alla olevaan infopakettiin ja hae mukaan!

Työnkuva

Tässä työssä kontaktoit niin uusia kuin nykyisiäkin asiakkaita Suomen markkinoille Espanjasta käsin. Nykyasiakkaiden tilanteet kartoitat kokonaisvaltaisesti ja tarjoat juuri heille sopivia palveluratkaisuja. Uusasiakkaille tarjoat uusia palveluita ennakkoluulottomasti ja rohkeasti.

Laadukkaat tuotteet ja kattava perehdytys

Palvelumyyjänä DNA:lla pääset myymään DNA:n laadukkaita tuotteita aina kiinteästä ja liikkuvasta laajakaistasta tv-palveluihin, puhelinliittymiin, puhelimiin, tabletteihin ja tietoturvapalveluihin. Alan asiantuntija sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, vaan saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen.

Huipputiimi ja esimiehet tukena!

DNA:lla töissä on kivaa ja työyhteisö puhaltaa yhteen hiileen. Asiantuntevat esimiehet tukevat sinua työssäsi ja ohjaavat läpi haasteiden. Ilmapiiri toimistolla on rento ja positiivinen. Katso video linkin takaa ja tutustu tehtävään sekä mahdollisiin työkavereihin: https://youtu.be/H9Elz6jvqb4

Työajat ja työsuhteen kesto

Voit valita työskenteletkö 6 vai 8 tuntia päivässä. Kahdeksan tunnin vuorot (39h/vko) päivisin ma-to klo 7.45-15.45 ja pe klo 7.45-14.45. Kuuden tunnin vuoroja (30h/vko) tehdään aamu- ja iltavuorossa ma-pe klo 7.45-13.45 ja klo 13.30-19.30.

Haemme ensisijaisesti pitkäaikaisia työntekijöitä vakituiseen tehtävään, mutta työn kesto on sovittavissa tilanteesi mukaan. Odotamme sinun kuitenkin pystyvän sitoutumaan vähintään 6kk työsuhteeseen.

Palkkaus

Palkka koostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta. Tienaat kuitenkin aina vähintään takuupalkan, joka 8h päivässä tekevillä on 1188,35€/kk ja 6h päivillä tekevillä 914,11 €/kk. Onnistuminen työssä mahdollistaa huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot ja Fuengirolan DNA tiimissä myyjämme tienaavat keskimäärin noin 14€ / tunti, eli 8h päivillä noin 2200€ kuussa.

Työskentelypaikka ja työnantaja

DNA Myyntitiimi on osa Baronan yli 200 henkeä työllistävää palvelukeskusta. Työsuhde solmitaan Baronan paikallisen maayhtiön kanssa ja olet osa Barona-konsernin henkilöstöä.

Työskentelet Baronan puhelinpalvelukeskuksen uusissa ja viihtyisissä tiloissa Fuengirolan keskustassa osoitteessa Calle Menorca local 1, 29640 Fuengirola, Málaga. Keskeinen sijaintimme mahdollistaa helpon kulkemisen myös Fuengirolan lähialueilta. Juna Malagan ja Fuengirolan välillä kulkee 20 minuutin välein.

Miksi Fuengirola?

Elämä Fuengirolassa on paljon muutakin kuin työntekoa. Paikallinen sää mahdollistaa monenlaisen ulkoilun, urheilun ja ajanvieton ulkona. Kaunis Andalusia on kokemisen arvoinen. Ei pelkästään lempeän ilmaston, vaan kauniin luonnon, monipuolisten harrastusmahdollisuuksien ja ennen kaikkea ihmisten ja kulttuurinsa takia.

Katso vielä Fuengirolan tunnelmia tästä: https://www.youtube.com/watch?v=H9Elz6jvqb4

Innostuitko?

Mikäli tämä rooli sai sukat pyörimään jaloissasi, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Laita siis heti hakemus tulemaan ja kerro miksi sinä olisit sopiva vahvistus energiseen myyntitiimiimme ja olet jo askeleen lähempänä lämmintä Espanjaa!

Toimi nopesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!