(Poistunut julkaisusta)

Palvelumyyjä B2B myyntiin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Haemme tulevaisuuden myynnin osaajia vahvistamaan asiakkaamme myyntitiimiä Pohjanmaalle!

Palvelumyyjänä vastaat itsenäisesti myyntiprosessien hoitamisesta ensikontaktista kauppojen päättämiseen. Rakennat ja luot pitkäaikaisia kumppanuuksia ylläpitäen korkeaa asiakastyytyväisyyttä ja päivittäisessä työssäsi tapaat asiakkaita itse sopimasi aikataulun mukaan.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, mutta kokemusta tärkeämpää on kuitenkin innostus ja halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi! Ennen kaikkea aktiivisuus, rohkeus ja tavoitteellinen työote antavat sinulle mahdollisuuden menestyä tehtävässä.

Tukenasi ovat vuosien saatossa muovautuneet toimintatavat, hiotut konseptit ja vahva tuki tiimiltä sekä esimieheltä. Tarjoamme tehtävän vakavaraisessa, kasvavassa yrityksessä, jossa tehdään pitkäjänteistä työtä tavoitteiden saavuttamiseksi. Liikkuvassa työssä tarvitset b-ajokortin ja oman auton.

Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka, jonka päälle saat provisiot myyntiesi mukaan. Annamme sinulle myös aikaa siivittää itsesi huipputuloksiin, joten maksamme ensimmäiseltä 4 kuukaudelta korotettua pohjapalkkaa.

Innostuitko? Hae paikkaa heti ja kerro, miksi sinä olisit sopiva vahvistus myyntitiimiimme! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.