(Poistunut julkaisusta)

Palvelumyyjä B2B myyntiin Arval Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Vuonna 1989 perustettu Arval on kansainvälisen BNP Paribas -pankin tytäryhtiö. Arval on täyden palvelun autoleasingyritys, joka hallinnoi kaikenkokoisia yritysautokantoja. Arval huolehtii asiakasyritystensä autokannan hallinnasta räätälöityjen ratkaisujen avulla. Arvalin palveluilla asiakasyritys voi optimoida työntekijöidensä liikkuvuuden ja ulkoistaa kaikki ajoneuvokaluston hallintaan liittyvät riskit. Arvalin asiantuntijaneuvontaa ja laadukasta palvelua tarjoavat yrityksen yli 6 400 työntekijää 29 eri maassa. Arvalin rahoittama ajoneuvokanta on 1 028 142 ajoneuvoa ympäri maailman (joulukuu 2016).  www.arval.com
 
Arval aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2012 ja yrityksen rahoittama ajoneuvokanta on kasvanut jo yli 3.500 ajoneuvoon. www.arval.fi 

Työn kuvaus:
  Etsimme asiakasyrityksellemme Arval Oy:lle palvelumyyjää.
 
Työskentelet aktiivisessa myyntitiimissä keskittyen uusien asiakassuhteiden löytämiseen, kontaktoimiseen ja käynnistämiseen. Aikaisempi työkokemus myynnistä ei ole välttämätöntä, sillä tehtävään etsitään juuri myyntiuraansa aloittavia tulevaisuuden tähtiä. Tehtävään annetaan perusteellinen perehdytys ja koulutus.
 

Toivomme sinulta:
  Edellytämme sinulta vähintään AMK-tutkintoa ja intohimoista asennetta myyntiin. Toivomme sinulla olevan myös kunnianhimoa kehittyä myyntiuralla sekä hyvät viestintätaidot. Sinun on helppo lähestyä uusia ihmisiä etkä pelkää tarttua puhelimeen. Urasi alkuvaiheessa puhelin on tärkein työkalusi. Toimintaympäristö on kansainvälinen, joten sujuva englanninkielen taito on välttämättömyys.
 

Tehtäviisi kuuluu:
  Tarjolla on erinomainen tilaisuus päästä kehittymään myynnin ammattilaiseksi kasvavassa yrityksessä, jossa on aktiivinen meininki ja loistava työyhteisö. Yritys tarjoaa koulutusta koko uran ajan sekä hyvät mahdollisuudet edetä yrityksen sisällä. Työsuhde on alkuun noin vuoden määräaikainen, mutta näyttäessäsi kykysi, etenet vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalvelussamme. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Aviapoliksen alueella Vantaalla.
 

Tarjoamme sinulle:
  Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Mia Kettunen numerosta 040 845 1012, sähköpostitse mia.kettunen@adecco.fi tai Senior Consultant Mika Palmio numerosta 0400 53 55 53.
 

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Mia Kettunen 040 845 1012.

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyjä


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Mia Kettunen, 040 845 1012


Toimipaikka:  VANTAA