(Poistunut julkaisusta)

Palvelumuotoilija
Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haemme osaavaa ja kehittämismyönteistä

PALVELUMUOTOILIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2020 alkaen

toteuttamaan rahoitettuja tutkimus- ja kehittämisprojekteja (TKI), hakemaan projekteille rahoitusta sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaille myytävää koulutusta ja konsultointia. Osaamista voidaan kohdentaa myös Laurean tutkintokoulutuksiin. Palvelumuotoilija toimii asiantuntijana tai projektipäällikkönä TKI-hankkeissa tai asiakkaille toteutettavissa projekteissa.

Tehtävä antaa mahdollisuuden toimia asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämisen aitiopaikalla. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi haastavien projektien sekä kansallisten ja kansainvälisten yritysten ja verkostojen parissa.

Edellytämme hakijalta vahvaa näyttöä palvelumuotoilu- ja visualisointiosaamisesta sekä valmennusten ja/tai palvelumuotoilukoulutusten suunnittelusta ja toteuttamisesta, projektityötaitoja ja kykyä viedä asiat tuloksekkaasti maaliin. Hyvät esiintymis-, fasilitointi-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat edellytys tehtävässä ja yhteistyössä toimimiseen.

Erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito on välttämätön tehtävässä. Lisäksi arvostamme monipuolisuutta, joustavuutta ja hyviä tiimityötaitoja sekä halua ja kykyä kehittää omaa osaamista.

Tehtävä on vakituinen ja tarjoaa näköalapaikan kehittämismyönteisessä ja yhteisöllisyyttä arvostavassa organisaatiossa, jossa kannustetaan oman osaamisen kehittämiseen ja jatkuvaan toiminnan parantamiseen. Tehtävä edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Työsuhteen ehdot ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työaika on 36,75 h/vko. Työskentely Laureassa painottuu pääosin Leppävaaran ja Otaniemen kampuksille. Työsuhde alkaa 1.1.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Tuija Partio (tuija.partio@laurea.fi, puh; +358400134624) 29.10. klo 14-15, 1.11. klo 10-11 ja 6.11. klo 13-14.

Haethan tehtävää jättämällä hakemuksen sekä videohaastattelun viimeistään 14.11.2019: Laurean avoimet työpaikat

Rekrytoinnin toisen vaiheen haastattelut järjestetään 19.11. - 21.11.2019 välisenä aikana.