(Poistunut julkaisusta)

Palvelumuotoilija
Patentti- ja rekisterihallitus (PRH)

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Haemme joukkoomme palvelumuotoilijaa vakinaiseen virkaan 1.11.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on sijoitettu Asiakaspalvelut ja viestintä -tulosalueelle.

Palvelumuotoilijana autat meitä rakentamaan asiakkaillemme entistä parempia palveluita ja varmistat visiomme mukaisesti erinomaisen asiakaskokemuksen. Huolehdit siitä, että ihminen pysyy keskiössä kaikissa kehittämishankkeissamme.

Työskentelet viestintä- ja markkinointiyksikössämme. Toimit tiiviissä yhteistyössä paitsi oman tulosalueesi myös muiden asiantuntijayksikköjemme kanssa muun muassa kaupparekisteri-, yhdistysrekisteri-, patentti-, tavaramerkki- ja tilintarkastusvalvonta-asioissa.

Sinulla on kokemusta palveluiden muotoilusta ja osallistavien menetelmien käyttämisestä. Tarkastelet asiakastarpeita monesta eri näkökulmasta. Osaat soveltaa erilaisia tutkimustapoja tiedon keruuseen sekä pystyt hyödyntämään keräämääsi dataa kehittämistyössä.

Tehtävän hoitamista edesauttaa oma-aloitteisuus, hyvä yhteistyö- ja organisointikyky ja erinomaiset vuorovaikutustaidot. Työssä pitää varautua myös joustavuutta vaativiin tilanteisiin.

Odotamme lisäksi:

  • soveltuvaa yliopisto- tai korkeakoulutasoista tutkintoa
  • kokemusta vastaavista tehtävistä
  • erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, sujuvaa englannin ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa

Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy PRH:n palkkausjärjestelmän mukaisesti. Palkka sijoittuu vaativuustasolle 13 (3713 e/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 48 %, aloituspalkan ollen todennäköisesti noin 4200 euroa kuussa. PRH:ssa on käytössä tulospalkkiojärjestelmä.

Työskentelemme moderneissa monitoimitiloissa Helsingin Hakaniemessä ja tarjoamme myös etätyömahdollisuudet. Kiinnostavien tehtävien ja kehittymismahdollisuuksien lisäksi vahvuuksiamme ovat tutkitusti hyvä työilmapiiri ja yhteistyö.

Lue ilmoitus kokonaisuudessaan ja hae tehtävään Valtiolle.fi:ssä viimeistään 19.8.2019.