(Poistunut julkaisusta)

PALVELUMUOTOILIJA
SoteDigi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Haemme nyt yhtiöön

Idearikasta ja kokenutta palvelumuotoilijaa

Palvelumuotoilijana pääset työskentelemään uusien digitaalisten ratkaisujen parissa, kehittämään sosiaali- ja terveydenhuollon asiakaslähtöisiä ja laadukkaita digitaalisia palvelukokonaisuuksia ja tehokkaampaa palveluohjausta.

Olet aiemmin ollut mukana suunnittelemassa vaativia käyttöliittymäkokonaisuuksia ja sinulla on vahva tuntemus käyttöliittymien käytettävyysosaamisessa. Olet käyttäjäkeskeisen käyttöliittymäsuunnittelun kokenut ammattilainen ja idearikas konseptisuunnittelija. Sinulla on kyky ymmärtää erialisten sidosryhmien ja käyttäjien tarpeita. Kykenet kuvaamaan prosesseja ytimekkäästi sekä pystyt selkeästi kommunikoimaan projekteihin liittyviä tarpeita ja suunnitelmia.   Tunnet käyttäjätutkimuksen ja -testauksen yleisimmät menetelmät sekä osaat hyödyntää erilaisia työpaja- ja fasilitointimenetelmiä. Eduksesi luetaan lisäksi sote-kentän tuntemus.

Itsenäinen ja vastuullinen työ edellyttää hyvää oman työn johtamistaitoa, proaktiivisuutta ja järjestelmällisyyttä. Olemme vahvassa kasvussa ja siksi on tärkeää, että suoriudut laadukkaasti ja sovituissa aikataulussa myös nopeatempoisessa ja muuttuvassa ympäristössä.

Soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn voimakkaasti kasvavassa organisaatiossa. Työ tarjoaa hyvän mahdollisuuden osaamisesi edelleen kehittämiseen, viihtyisän työympäristön sekä mukavan ja osaavan työyhteisön tuen. Pääset työskentelemään motivoituneiden ja kehitysorientoituneiden kollegoiden kanssa osana Suomessa meneillään olevaa Sote-uudistustyötä. Tarjoamme myös kilpailukykyiset edut kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Haku on käynnissä ja tehtävä täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 14.10. mennessä osoitteeseen rekrytointi@sotedigi.fi