(Poistunut julkaisusta)

Palvelumuotoilija
HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Työn kuvaus

Asiakkuus ja myynti –osasto vastaa HSL:n myynnistä, markkinoinnista, brändistä ja viestinnästä, asiakaskokemuksesta, asiakaspalvelusta ja matkalippujen tarkastuksesta.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

Palvelumuotoilijaa

vahvistamaan HSL:n asiakaskokemuksen kehittämisestä, digipalveluiden konseptinomistajuuksista ja asiakastiedoista vastaavaa ryhmäämme.

Toimit asiakaskokemuksen asiantuntijan tehtävässä, jossa suunnittelet, tutkit ja kehität aktiivisesti HSL:n kokonaisvaltaista asiakaskokemusta ja asiakasymmärrystä sekä organisaation sisällä että sidosryhmien ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Työssäsi olet tiiviisti mukana HSL:n tuotteiden ja palveluiden suunnittelussa ja kehittämisessä. Tehtävääsi sisältyy myös palvelumuotoilupalveluiden tilaamista ja ohjaamista.

Alkuun keskeistä työsarkaasi on HSL:n asiakaskokemuksen mittaamisen kehittäminen ja asiakaskokemuksen tilannekuvan kokoaminen ja analysointi. Kasvatat myös asiakasymmärrystämme asiakkaita osallistamalla, asiakaskyselyin ja –tutkimuksin sekä asiakasvuorovaikutuskokonaisuutta kehittämällä.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja useamman vuoden työkokemus palvelumuotoilusta. Odotamme sinulta vahvaa osaamista asiakasymmärryksen hankkimisen menetelmistä, palveluiden konseptoinnista ja palveluiden kehittämisestä valmiiksi asti. Arvostamme kykyä kehittää ja mitata asiakaskokemusta monikanavaisesti sekä digitaalisessa että fyysisessä ympäristössä. Haemme hyvää tiimipelaajaa ja yhteistyön taitajaa. Projektipäällikkökokemus on tehtävässä hyödyksi. Menestyäksesi tehtävässäsi kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito luetaan eduksi.

Liitä palkkatoive ja ansioluettelo hakemukseesi.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, hyvät henkilöstöedut ja toimivan työympäristön.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Laura Sundell, puh. 045 657 9608 ke 21.3. klo 8.15-9.15 ja ma 26.3. klo 8.15-9.15.

https://ura.hsl.fi/#/