(Poistunut julkaisusta)

Palvelumuotoilija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

PALVELUMUOTOILIJA

Tulet tuottamaan asiakasymmärrystä yritysmyyntimme tuote- ja palvelukehityksen pohjaksi sekä konseptoimaan ja muotoilemaan tuotteitamme ja palvelujamme. Tehtävänäsi on myös asiakaskokemuksen jatkuva, tavoitteellinen parantaminen. Teet yhteistyötä konsernin tuotteistus- ja asiakaskokemusvastaavien, tuoteasiantuntijoiden ja myyntitiimin kanssa. Meillä pääset uudenlaisen liiketoiminnan kehittämisen eturintamaan, jakamaan uudelleen pelikortit tulevaisuuden energiamarkkinassa.

Tehtäviisi kuuluu

  • konseptoinnin ja asiakasymmärryksen verbalisointi ja visualisointi Helenin brändin mukaisesti
  • koemarkkinoinnin ja -myynnin suunnittelun tukeminen sekä materiaalien toteutuksesta vastaaminen
  • asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja raportointi
  • toimenpidesuositusten tekeminen, koordinointi ja toteuttaminen

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi teollinen muotoilija. Omaat työkokemusta ja näyttöä esimerkiksi käyttöliittymien, visuaalisen suunnittelun, käyttäjälähtöisen suunnittelun tai muotoilijan töistä. Myös projektityöskentely on sinulle tuttua.

Olet valmis käärimään hihat ja tarttumaan tehtäviin, tulet omalla vahvalla panoksellasi täydentämään tiimiämme kohti jatkuvaa kasvua ja menestystä.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Marko Kivimaalta p. 050 514 7413, parhaiten tavoitettavissa 8.2.2018 klo 9-10.30 ja 16.2.2018 klo 9-10.30.

Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia koko hakuajan, joten hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.2.2018.