(Poistunut julkaisusta)

Palvelumestariharjoittelija pääkaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Onko sinulla kokemusta palvelualan töistä ja haluaisit ottaa seuraavan askeleen urallasi? Kiinnostaako sinua esimiestyö ja oman ryhmän ohjaaminen? Meillä on nyt haussa asuinkiinteistöjen yksikköömme pääkaupunkiseudulle
 
PALVELUMESTARIHARJOITTELIJA
 
Mitä palvelumestari tekee? Harjoittelijana pääset seuraamaan palvelualan arkea ja kerryttämään kokemustasi lähijohtamisessa. Palvelumestari on työntekijöidemme motivoiva ja kannustava esihenkilö. Tässä tehtävässä opettelet työntekijöiden päivittäisen toiminnan organisoimista omalla vastuualueellasi mentorisi kanssa ja sen lisäksi teet säännöllisesti työvuoroja erilaisissa palvelualan työtehtävissä hoitaen lähiesimiesten tuurauksia ja poissaoloja.

 

Pääset opettelemaan perehdytystä, työn laadun seuraamista, työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtimista ja työvuorojen tekoa. Asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli olet myös mukana käytännön asiakastilanteissa ja palautteiden hoitamisessa. Tehtävässä liikutaan paljon kentällä työntekijöiden ja asiakkaiden parissa. Vastapainona on myös toimistotyötä järjestelmien, sähköpostien ja Excelien parissa. Työ on kokoaikainen, mutta työvuorot voivat vaihdella päivä-, ilta- ja lauantaivuorojen välillä.  

 

Ketä etsimme? Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset oma-aloitteisen ja uteliaan asenteen. Sinulla on motivaatiota oppia esimiestyön salat ja pystyt hallitsemaan useampia tehtäviä kerrallaan. Sinua eivät hetkauta muuttuvat tilanteet tai kovakaan asiakaspalaute. Lisäksi edellytämme sinulta:

  • Kokemusta siivous-, hotelli-, tai aulapalvelutyöstä
  • Englannin ja suomen kielen osaamista, sillä ohjaamasi ryhmä on monikulttuurinen
  • Hyviä IT-taitoja
  • B-ajokorttia ja mahdollisuutta liikkua kohteiden välillä omalla autolla

 

Miksi valita L&T? Pääset opettelemaan lähijohtajuutta kokeneen mentorin kanssa! Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera.  

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksesi voit laittaa meille sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi (muista tällöin lisätä viestiisi työilmoituksen tunnus 42588) tai voit myös soittaa asiakasryhmän päällikkö Egle Piirmetsille arkipäivisin klo 14-16 numeroon +358106368674. Jos et heti tavoita Egleä, älä huolestu, vaan laita viestiä, niin hän soittaa takaisin!

 

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi, joten lähetä hakemuksesi määräaikaan mennessä nettisivujemme kautta!