Palvelumestari
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

Oletko etsimämme arjen sankari, asiakaslupauksienlunastaja ja työntekijöiden luottohenkilö? Meillä on nyt hakusessa siivous- ja tukipalveluiden yksikköömme Savonlinnan alueelle
 
PALVELUMESTARI 
 
Minkälainen pesti on kyseessä? Olet työntekijöidemme motivoiva ja kannustava esihenkilö. Vastaat siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä sekä päivittäisen toiminnan organisoimisesta omalla vastuualueellasi.  Käytännössä siis huolehdit muun muassa perehdytyksestä, työn laadusta, työntekijöiden hyvinvoinnista, rekrytoinneista, työvuorojen julkaisusta ja siitä, että omalla vastuualueellasi on oikea määrä työntekijöitä oikeassa paikassa -ja vieläpä oikeaan aikaan. Sinun tehtävänäsi on ja ohjata sekä motivoida työntekijöitäsi kohti yhteisiä tavoitteita. Asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta. Tehtävässä liikutaan paljon kentällä työntekijöiden ja asiakkaiden parissa. Vastapainona on myös toimistotyötä järjestelmien, sähköpostien ja Excelien parissa.
 
Ketä etsimme? Ennen kaikkea sinulla on vahva kyllä onnistuu -asenne ja halu toimia työntekijöidemme esihenkilönä. Olet porukan innostaja, joka johtaa tiiminsä maaliin aurinkoisella asenteella. Olet kokenut siivouksen ammattilainen ja sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus siivousalan työnjohtotehtävistä sekä alan ammattitutkinto. Olet ehkä aiemmin toiminut palveluesimiehenä tai työnjohtajana. Tyyppinä työssä pärjää ihmiskeskeinen, tsemppaavan asenteen omaava tekijä, jolta löytyy kirsikkana kakun päällä intoa tulostavoitteiden saavuttamiseen. Kestät pientä painetta ja olet parhaimmillasi silloin kun tilanteet yllättäen muuttuvat ja tarvitaan nopeaa ongelmanratkaisukykyä. Ihmisten lisäksi toivomme sinun keskustelevan sujuvalla tasolla myös erilaisten järjestelmien kanssa. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate soittavat kelloja. Säännöllinen työaikasi on toimistotyöaikoina, mutta odotamme joustoa työajoissa, koska toisinaan työtehtävät voivat vaatia läsnäoloa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tarvitset työssäsi myös vähintään B-ajokortin sillä työ sisältää liikkumista Savonlinnan ympäristökunnissa. 

 
Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera.  

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksesi voit laittaa meille sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi tai tulevalle esihenkilöllesi Johanna Pajariselle p 0504117035 toimistotyöaikoihin. 

 

Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla siivouspalveluiden osaajalle, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Laita hakemuksesi kuitenkin viimeistään 5.12.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot