Palvelumestari
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

 

Oletko etsimämme arjen sankari, asiakaslupauksienlunastaja ja työntekijöiden luottohenkilö? Meillä on nyt hakusessa siivous- ja tukipalveluiden yksikköömme Rovaniemelle

 

PALVELUMESTARI 

 

Mitä tekee palvelumestari? Palvelumestari huolehtii L&T:n kahdesta tärkeimmästä: työntekijöistämme ja asiakkaistamme. Palvelumestari on työntekijöidemme motivoiva ja kannustava lähijohtaja. Hän vastaa siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä sekä päivittäisen toiminnan organisoimisesta. Käytännössä tämä tarkoittaa siis huolehtimista muun muassa perehdytyksestä, työn laadusta, työntekijöiden hyvinvoinnista, rekrytoinneista ja työvuorojen julkaisusta. Palvelumestari ohjaa sekä motivoi työntekijöitään kohti yhteisiä tavoitteita. Työntekijöidemme lisäksi asiakas kuuluu vahvana osana palvelumestarin työpäivään. Hän huolehtii, että asiakkaamme ovat yhtä tyytyväisiä kuin työntekijämmekin ja hommat tulee hoidetuksi sovitusti. Vastapainona on toimistotyötä järjestelmien, sähköpostien ja Excelien parissa. Toimistotyöt voit hoitaa toimistollamme tai- tällä hetkellä toimistotyöt hoituvat toki isoilta osin kotitoimistoltakin! Kurkkaa, mitä Oulun palvelumestari Jarmo kertoo palvelumestarin työstä.

 

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta siivousalalta. Kokemus esimiestehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätön. Olet voinut toimia aiemmin esimerkiksi palveluohjaajana, palveluesimiehenä tai työnjohtajana. Arvostamme hyvää asennetta ja toivomme sinun hallitsevan yleisimpien MS Office ohjelmistojen käytön. Tyyppinä tehtävässä pärjää ihmiskeskeinen, tsemppaavan asenteen omaava tekijä, jolta löytyy kirsikkana kakun päällä intoa tulostavoitteiden saavuttamiseen. Ihmisten lisäksi toivomme sinun keskustelevan sujuvalla tasolla myös erilaisten järjestelmien kanssa. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate soittavat kelloja. 

 

Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen ja työn, jossa todella pääset vaikuttamaan. Ennen kaikkea tarjoamme paikan kehittyä siivous- ja tukipalveluiden huipputiimissä. Olemme mainio porukka, jolle hyvä huumorintaju on välttämättömyys. Oulun yksikkömme liiketoiminta kasvaa huimaa vauhtia, joten tässä porukassa pääset olemaan osa kasvavaa yksikköä. Näissä hommissa ja tällä tiimillä jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon hyvin kattavan sairauskassan kera. 

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksesi voit laittaa meille sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi tai voit soittaa suoraan asiakasryhmän päällikkö Päivi Hamarille toimistotyöaikoihin puh.050 5366911

 

Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla siivouspalveluiden osaajalle, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Laita hakemuksesi kuitenkin viimeistään 5.12.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot