Palvelumestari
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Oletko kenties Sinä etsimämme arjen sankari, asiakaslupauksienlunastaja ja työntekijöiden luottohenkilö? Meillä on nyt hakusessa siivous- ja tukipalveluiden yksikköömme Hyvinkäälle
 
PALVELUMESTARI
 
Minkälainen pesti on kyseessä? Olet motivoiva ja kannustava lähijohtaja siivoojillemme. Olet päivittäisen tekemisen johtaja ja tiimityön asiantuntija. Ohjaat porukkaa tottuneella otteella varmistaen, että uudet toimintatavat jalkautuvat arkeen. Varmistat, että työ on turvallista ja tiimi saa tarvittavan perehdytyksen ja ohjeet työhön. Asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta sekä seuraat, että työn laatu on priimaa. 
 
Ketä etsimme? Olet kokenut siivouksen kehäkettu ja tutkintona sinulta löytyy joko laitoshuoltajan tai siivousteknikon tutkinto tai vaihtoehtoisesti muu vastaava alempi korkeakoulututkinto. Erityisesti aiempi kokemus operatiivisen arjen pyörittämisestä auttaa menestymään tehtävässä - olet ehkä toiminut palveluohjaajana, -esimiehenä tai työnjohtajana. Tyyppinä työssä pärjää ihmiskeskeinen, tsemppaavan asenteen omaava tekijä, jolta löytyy kirsikkana kakun päällä intoa tulostavoitteiden saavuttamiseen. Ihmisten lisäksi toivomme sinun keskustelevan sujuvalla tasolla myös erilaisten järjestelmien kanssa. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate soittavat kelloja. Työn menestyksellisen hoitamisen kannalta on eduksi soveltuva tutkinto sekä toimialan tuntemus. Valittavalta edellytetään tehtävien vaatimaa suomen sekä englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. 


Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera.  

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksesi voit osoittaa suoraan tulevalle esihenkilöllesi Marja-Leena Huotarille sähköpostitse osoitteessa marja-leena.huotari(at)lassila-tikanoja.fi. 
 
Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla siivouspalveluiden kehäketulle, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510635
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Hyvinkää