Palvelumestari
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Oletko etsimämme arjen sankari, asiakaslupauksienlunastaja ja työntekijöiden luottohenkilö? Meillä on nyt hakusessa siivous- ja tukipalveluiden yksikköömme Varkauteen 
 
PALVELUMESTARI 
 
Minkälainen pesti on kyseessä? Olet työntekijöidemme motivoiva ja kannustava lähijohtaja. Vastaat siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä sekä päivittäisen toiminnan organisoimisesta omalla vastuualueellasi.  Käytännössä siis huolehdit muun muassa perehdytyksestä, työn laadusta, työntekijöiden hyvinvoinnista, rekrytoinneista, työvuorojen julkaisusta ja siitä, että omalla vastuualueellasi on oikea määrä työntekijöitä oikeassa paikassa -ja vieläpä oikeaan aikaan. Sinun tehtävänäsi on ja ohjata sekä motivoida työntekijöitäsi kohti yhteisiä tavoitteita. Asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta. Tehtävässä liikutaan kentällä työntekijöiden ja asiakkaiden parissa, vaikkakin suurin osa työntekijöistäsi työskentelee samassa asiakaskohteessa. Vastapainona on myös toimistotyötä järjestelmien, sähköpostien ja excelien parissa. Lisää palvelumestarin tehtävästä kertoo Oulun palvelumestari Jarmo Lassikossa.
 
Ketä etsimme? Sinulla on ennen kaikkea vahva halu auttaa työntekijöitäsi onnistumaan työssään sekä tahtoa ja visiota viedä omaa tiimiäsi kohti tavoitteita. Tyyppinä työssä pärjää ihmiskeskeinen, tsemppaavan asenteen omaava tekijä, jolta löytyy kirsikkana kakun päällä intoa tulostavoitteiden saavuttamiseen. Erityisesti aiempi kokemus operatiivisen arjen pyörittämisestä auttaa menestymään tehtävässä - olet ehkä toiminut aiemmin palveluohjaajana, -esimiehenä tai työnjohtajana. Osaat perehdyttää työntekijämme siivouksen saloihin, ratkaista laadun haasteita ja ennen kaikkea huolehtia niin työntekijöistämme kuin asiakkaistammekin. Toivomme sinun olevan kokenut siivouksen osaaja, jolta löytyy alan ammattitutkinto ja kokemusta, etenkin terveydenhuollon kohteista, takataskusta.  Ihmisten lisäksi toivomme sinun keskustelevan sujuvalla tasolla myös erilaisten järjestelmien kanssa. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate soittavat kelloja.


Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen ja työn, jossa todella pääset vaikuttamaan. Ennen kaikkea tarjoamme paikan siivous- ja tukipalveluiden huipputiimissä. Tässä porukassa työt tehdään hyvällä fiiliksellä porukassa. Tulevat työkaverisi omaavat erittäin hyvän huumorintajun ja sitä me vaadimme sinultakin 😉 Tiimi on hyvin tiivis, eikä takerru ongelmiin, vaan pyrkii aina löytämään ratkaisun yksin tai yhdessä, mutta aina hyvällä fiiliksellä. Näissä hommissa ja tällä tiimillä jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera.  

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksesi voit lähettää meille sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi tai soittaa suoraan esimiehelle, asiakasryhmän päällikkö Sari Hermanoffille arkisin klo 8-16 numeroon 050 383 8439.
 
Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla siivouspalveluiden ja lähijohtamisen taitajalle, joten jätä hakemuksesi 23.5.2021 mennessä nettisivujemme kautta.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452058
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre35344251.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Varkaus