Palvelumestari
L&T Siivous Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Oletko etsimämme asiakaslupauksienlunastaja ja työntekijöiden luottohenkilö? Meillä on nyt hakusessa siivous- ja tukipalveluihin Pohjanmaalle
 
PALVELUMESTARI 
 
Mitä tekee palvelumestari? Palvelumestari huolehtii L&T:n kahdesta tärkeimmästä: työntekijöistämme ja asiakkaistamme. Palvelumestari on työntekijöidemme motivoiva ja kannustava lähijohtaja. Hän vastaa siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä sekä päivittäisen toiminnan organisoimisesta. Käytännössä tämä tarkoittaa siis huolehtimista muun muassa perehdytyksestä, työn laadusta, työntekijöiden hyvinvoinnista, rekrytoinneista ja työvuorojen julkaisusta. Palvelumestari ohjaa sekä motivoi työntekijöitään kohti yhteisiä tavoitteita. Työntekijöidemme lisäksi asiakas kuuluu vahvana osana palvelumestarin työpäivään. Hän huolehtii, että asiakkaamme ovat yhtä tyytyväisiä kuin työntekijämmekin ja hommat tulee hoidetuksi sovitusti. Tehtävässä liikutaan pitkin Pohjanmaata työntekijöiden ja asiakkaiden parissa. Vastapainona on toimistotyötä järjestelmien, sähköpostien ja excelien parissa. Toimistotyöt voit hoitaa toimistoillamme Vaasassa tai Seinäjoella -tällä hetkellä toimistyöt hoituvat toki isoilta osin kotitoimistoltakin! Työtä tehdään pääsääntöisesti virka-aikaan, mutta joskus poikkeuksellisesti sen ulkopuolellakin. Kurkkaa, mitä Oulun palvelumestari Jarmo kertoo palvelumestarin työstä.
 
Olisiko sinusta palvelumestariksi? Jos olet kokenut siivouspalvelualan tekijä ja sinulta löytyy kokemusta esihenkilötehtävistä sekä operatiivisen arjen pyörittämisestä, sinusta on ehdottomasti palvelumestariksi. Olet ehkä toiminut palveluohjaajana, -esimiehenä tai työnjohtajana. Tyyppinä työssä pärjää ihmiskeskeinen, tsemppaavan asenteen omaava tekijä, jolta löytyy kirsikkana kakun päällä intoa tulostavoitteiden saavuttamiseen. Ihmisten lisäksi toivomme sinun keskustelevan sujuvalla tasolla myös erilaisten järjestelmien kanssa. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate soittavat kelloja. Kielistä suomen lisäksi tehtävässä pitäisi taipua englanti, ruotsin kielen taito on ehdoton plussa. Koska tehtävässä pääsee viilettämään pitkin Pohjanmaata (tai ainakin Seinäjoki-Vaasa -aluetta), toivomme, että olet liikkuvaa tyyppiä ja takataskustasi löytyy ajokortti sekä pihastasi auto. Tehtävässä on mahdollisuus myös työsuhdeautoon.
 
Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen ja työn, jossa todella pääset vaikuttamaan. Ennen kaikkea tarjoamme paikan Pohjanmaan siivous- ja tukipalveluiden huipputiimissä. Tässä porukassa työt tehdään hyvällä fiiliksellä tiiminä. Näissä hommissa ja tällä tiimillä jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera.  

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksesi voit laittaa meille sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi tai soittaa asiakasryhmän päällikkö Mikko Isoaholle arkisin klo 12-16 numeroon 044 237 6551.
 
Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla siivouspalveluiden osaajalle, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Rustaa hakemus kuitenkin viimeistään 7.3.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426954
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre34622282.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 5000
  • Sijainti: Vaasa