Palvelumestari
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Oletko etsimämme arjen sankari, asiakaslupauksienlunastaja ja työntekijöiden luottohenkilö? Meillä on nyt hakusessa siivous- ja tukipalveluiden yksikköömme Turkuun 
 
PALVELUMESTARI 

 

vetämään keikkaporukkaa.
 
Minkälainen pesti on kyseessä? Olet työntekijöidemme motivoiva ja kannustava lähijohtaja. Vastaat siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä sekä päivittäisen toiminnan organisoimisesta. Vastuullasi on koko Turun alueen keikkaporukka. Käytännössä siis huolehdit muun muassa perussiivouksien laskemisesta, aikatauluttamisesta, keikkaporukan perehdyttämisestä, työn laadusta, työntekijöiden hyvinvoinnista, rekrytoinneista, työvuorojen julkaisusta ja siitä, että keikoilla on oikea määrä työntekijöitä oikeassa paikassa -ja vieläpä oikeaan aikaan. Sinun tehtävänäsi on ohjata sekä motivoida työntekijöitäsi kohti yhteisiä tavoitteita. Asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta. Tehtävässä liikutaan paljon kentällä työntekijöiden ja asiakkaiden parissa. Vastapainona on myös toimistotyötä järjestelmien, sähköpostien ja excelien parissa. Kurkkaa, mitä Oulun palvelumestari Jarmo kertoo palvelumestarin työstä.
 
Ketä etsimme? Olet kokenut siivouksen osaaja ja sinulta löytyy alan kokemusta. Erityisesti aiempi kokemus siivouspalveluiden operatiivisen arjen pyörittämisestä auttaa menestymään tehtävässä - olet ehkä toiminut palveluohjaajana, -esimiehenä tai työnjohtajana. Alan ammattitutkinto on tehtävässä plussaa, mutta ei välttämätön. Tyyppinä työssä pärjää ihmiskeskeinen, tsemppaavan asenteen omaava tekijä, jolta löytyy kirsikkana kakun päällä intoa tulostavoitteiden saavuttamiseen. Ihmisten lisäksi toivomme sinun keskustelevan sujuvalla tasolla myös erilaisten järjestelmien kanssa. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate soittavat kelloja. 
 
Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut.  

 

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksesi voit laittaa meille sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi tai rimpauttaa suoraan esimiehelle, asiakasryhmän päällikkö Kati Rantaselle, 13.11 klo 11-13, 16.11 klo 11 – 13, 18.11. klo 11-12 tai 25.11 klo 15-16 numeroon 040 752 7799. 
 
Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla siivouspalveluiden osaajalle, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Rustaa hakemus kuitenkin viimeistään 30.11.2020 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399171
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre34037978.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010636111
  • Sijainti: Turku