(Poistunut julkaisusta)

Palvelumestari
Shell Helmisimpukka Napapiiri

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisätietoa: www.helmisimpukka.fi

Tykkäätkö ASIAKASPALVELUSTA, myynnistä ja autoista?
Jos vastasit kyllä, niin tästä sinulle kokoaikainen työ huippu tiimissä Napapiirillä, ihan joulupukin naapurissa!

Alan ammattilainen Sinun ei tarvitse olla. Kiinnostus asiakaspalveluun sekä myyntiä kohtaa riittää mainiosti.
Olet tunnollinen ja sinulla on hyvä asenne työntekoon. Joustavuus, oma-aloitteisuus ja sosiaalisuus ovat tärkeitä piirteitä tässä työssä.

Etsimme määräaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Shell Helmisimpukka Napapiirille Palvelumestaria.

Työ on palvelutankkaamista ja asiakaspalvelua "isolla A:lla", autotuotteiden myyntiä sekä pienimuotoisia autoteknisiä tehtäviä, kuten esimerkiksi tuulilasien pesemistä, moottoriöljyn tarkastamista ja pyyhkijäsulkien vaihtoa kuten tuulilasin pesua, pyyhkijänsulkien vaihtoa.
Työ tehdään ulkona mittarikentällä säällä kuin säällä, monesti raikkaassa ulkoilmassa. Työhön saat hyvän perehdytyksen sekä Suomen vaihteleviin sääoloihin soveltuvat turvalliset työvaatteet.

Shell Helmisimpukka Napapiiri tarjoaa sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä mukavien työkavereiden kanssa. Meillä on loistavat Restelin henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Työsuhde on määräaikainen syyskuulle 2020 asti voimassaoleva kokoaikainen työ ja tunteja sinulle kertyy 112,5t/ 3vkoa. Kiinteä kuukausipalkka alk. yli 1700€/ kk + myyntiprovisio.
Palvelumestarin työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 10-18 ja la 9-15.

Lisätietoja: Markus Nordberg 0400926354 markus.nordberg@go-on.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka.
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).