(Poistunut julkaisusta)

Palvelumestari
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Haemme nyt Kiinteistönhuollon yksikköömme Kouvolaan

PALVELUMESTARIA

Työssäsi varmistat, että vastuualueesi työt sujuvat ja työntekijöitä on oikea määrä oikeassa paikassa. Teet siis tuotannonsuunnittelijan kanssa tiiviisti yhteistyötä niin päivittäisen työn kuin kausitöiden organisoinnissa ja resursoinnissa. Ohjaat porukkaasi tottuneella otteella varmistaen, että uudet toimintatavat jalkautuvat arkitoimintaan. Tärkeänä osana työstäsi huolehdit siitä, että työ on turvallista ja porukkasi saa tarvittavan perehdytyksen ja ohjeet työhön. Asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta sekä seuraat, että työn laatu on priimaa.

Olet kiinteistöalan konkari ja olet hankkinut jo muutaman vuoden kokemusta alalta sekä alan ammattitutkinnon. Aiempi kokemus operatiivisen arjen pyörittämisestä on suuri etu. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate sanovat sinulle jotain. Näiden lisäksi tietokoneen kanssa tulee tulla päivittäin toimeen ja järjestelmät eivät saa pelottaa. Tyyppinä työssä pärjää porukkaa tsemppaava ja hyvällä draivilla varustettu kaveri, jolla on intoa niin tulostavoitteiden saavuttamiseen kuin ihmiskeskeinen, kannustava asenne.

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten kattavan työterveyshuollon.

Nyt on siis mainio pesti tarjolla osaavalle tekijälle, joten jätä hakemuksesi 30.11.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Jäikö jokin mietityttämään? Yksikönpäällikkö Christian Lindgren kertoo sinulle lisää tehtävästä p. 040-8276213.