(Poistunut julkaisusta)

Palvelumestari
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018
Go On Oulu etsii asiakkaalleen

PALVELUMESTARIA

Ouluun osa-aikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on tunnettu ja kasvava suomalainen yritys, jolle osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta on tärkeä voimavara. Heidän palvelumestarinaan tehtäviisi kuuluvat erilaiset pienimuotoiset autojen huolto- ja korjaustoimenpiteet, joten sinulla tulisi olla laaja-alaista ymmärrystä autoalasta sekä tuntemusta varaosista. Koska työskentelet asiakasrajapinnassa, myös laadukkaan ja iloisen asiakaspalvelun tulisi olla sinulle tärkeää. Aluksi töitä on tarjolla keskimäärin 30 tuntia viikossa, mutta säiden parantuessa tunteja on hyvälle tekijälle luvassa enemmänkin.

Hakijalta odotamme:
- Alan koulutusta
- Aiempaa kokemusta autoalalta
- Varaosatuntemusta
- Asiakaspalvelutaitoja
- Motivaatioita ja intoa oppia uutta

Palkkaus: Kaupan alan TES
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työn kesto: 2-6 kk, hyvälle työntekijälle mahdollisesti jatkoa

Mikäli kiinnostuit paikasta, käy jättämässä kuvallinen hakemuksesi järjestelmäämme www.go-on.fi, aloitamme haastattelut jo haku-aikana. Lisätietoja työpaikasta antaa Go On Oulun yksikönjohtaja Juha Lämsä, puh. 044 330 8810. Valitettavasti emme pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.