(Poistunut julkaisusta)

Palvelumestari Tuuriin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Katso lisää alta!  

 

Oletko etsimämme arjen sankari, asiakaslupauksienlunastaja ja työntekijöiden luottohenkilö? Meillä on nyt hakusessa siivous- ja tukipalveluiden 
 
PALVELUMESTARI 

 

Suomen suurimpaan kyläkauppaan Tuuriin. 
 
Minkälainen pesti on kyseessä? Tehtävässä vastaat Veljekset Keskinen kauppakeskuksen, Onnentähti-hotellin sekä Onnela Karavaanialueen siivouspalveluista. Alaisinasi toimii 25-30 työntekijää sekä hotellin kohdevastaava. Olet motivoiva ja kannustava lähijohtaja heille. Olet päivittäisen tekemisen johtaja ja tiimityön asiantuntija. Ohjaat porukkaa tottuneella otteella varmistaen, että uudet toimintatavat jalkautuvat arkitoimintaan. Varmistat, että työ on turvallista ja tiimi saa tarvittavan perehdytyksen ja ohjeet työhön. Asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta sekä seuraat, että työn laatu on priimaa. Kyläkaupan alueiden lisäksi vastuualueeseen kuuluu Alavuden seutu, sekä Ähtärin alue.
 
Ketä etsimme? Sinulla on timanttinen asenne tarttua toimeen ja innostaa porukoitasi vastaamaan asiakaskohteen kirjaimellisesti siististä asiakaskokemuksesta. Sinulta löytyy alan ammattitutkinto. Erityisesti aiempi kokemus operatiivisen arjen pyörittämisestä auttaa menestymään tehtävässä - olet ehkä aiemmin toiminut palveluesimiehenä tai työnjohtajana. Tyyppinä työssä pärjää ihmiskeskeinen, tsemppaavan asenteen omaava tekijä, jolta löytyy kirsikkana kakun päällä intoa tulostavoitteiden saavuttamiseen. Ihmisten lisäksi toivomme sinun keskustelevan sujuvalla tasolla myös erilaisten järjestelmien kanssa. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate soittavat kelloja. 
 
Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera.  

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksesi voit tykittää meille sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi tai ottaa luurin kouraan ja rimpauttaa suoraan esimiehelle, asiakasryhmän päällikkö Mikko Isoaholle, arkipäivisin 10.-14.8. klo 8-16 numeroon 044 237 6551. 
 
Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla siivouspalveluiden kehäketulle, joten jätä hakemuksesi 16.8.2020 mennessä nettisivujemme kautta.
 

p.s. Alamme käymään hakemuksia läpi vasta hakuajan päätyttyä, joten jos haet hakuajan alkupuolella, kannattaa varautua odottelemaan hieman, ennen kuin kuulet meistä :)