Palvelumestari Turkuun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Me poistamme taloilta eräpäivän – haluatko mukaan porukkaan? Meillä on nyt hakusessa Kiinteistönhuollon Turun yksikköömme

 

PALVELUMESTARI

 

Minkälainen pesti on kyseessä? Toimit esimiehesi, eli asiakasryhmän päällikön oikeana kätenä ja varmistat, että työt sujuvat ja kiinteistönhoitajia on oikea määrä oikeassa paikassa. Teet siis tuotannonsuunnittelijan kanssa tiiviisti yhteistyötä niin päivittäisen työn kuin kausitöiden organisoinnissa ja resursoinnissa. Ohjaat porukkaa tottuneella otteella varmistaen, että uudet toimintatavat jalkautuvat arkitoimintaan. Varmistat, että työ on turvallista ja tiimi saa tarvittavan perehdytyksen ja ohjeet työhön. Asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta sekä seuraat, että työn laatu on priimaa.

 

Ketä etsimme? Olet kokenut kiinteistöhuollon kehäkettu ja sinulta löytyy alan ammattitutkinto. Erityisesti aiempi kokemus operatiivisen arjen pyörittämisestä auttaa menestymään tehtävässä – olet ehkä toiminut palveluohjaajana tai työnjohtajana. Tyyppinä työssä pärjää ihmiskeskeinen, tsemppaavan asenteen omaava tekijä, jolta löytyy kirsikkana kakun päällä intoa tulostavoitteiden saavuttamiseen. Ihmisten lisäksi toivomme sinun keskustelevan sujuvalla tasolla myös erilaisten järjestelmien kanssa. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate soittavat kelloja.

 

Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera.

 

Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla kiinteistöhuollon kehäketulle, joten jätä hakemuksesi 18.8.2019 mennessä nettisivujemme kautta. Älä kuitenkaan suotta aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön ilmaannuttua. Jäikö jokin mietityttämään? Kysymyksiisi vastaavat Turun alueen asiakasryhmän päälliköt Antti Saarisalo (puh. 050 573 3079) 24.6.-12.7. ja Pekka Axberg (puh. 050 385 4407) 15.7.-29.7. välisenä aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1286643
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Rekrytointi L&T (offre30756041.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 5000
  • Sijainti: Turku