(Poistunut julkaisusta)

Palvelumestari Tampereelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Lue lisää alta!

 

Oletko etsimämme arjen sankari, asiakaslupauksienlunastaja ja työntekijöiden luottohenkilö? Meillä on nyt hakusessa siivous- ja tukipalveluiden yksikköömme Tampereelle 
 
PALVELUMESTARI 
 
Minkälainen pesti on kyseessä? Olet työntekijöidemme motivoiva ja kannustava esihenkilö. Vastaat siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävistä sekä päivittäisen toiminnan organisoimisesta omalla vastuualueellasi.  Käytännössä siis huolehdit muun muassa perehdytyksestä, työn laadusta, työntekijöiden hyvinvoinnista, rekrytoinneista, työvuorojen julkaisusta ja siitä, että omalla vastuualueellasi on oikea määrä työntekijöitä oikeassa paikassa -ja vieläpä oikeaan aikaan. Sinun tehtävänäsi on ja ohjata sekä motivoida työntekijöitäsi kohti yhteisiä tavoitteita. Asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta. Tehtävässä liikutaan paljon kentällä työntekijöiden ja asiakkaiden parissa. Vastapainona on myös toimistotyötä järjestelmien, sähköpostien ja excelien parissa. Lisää palvelumestarin tehtävästä kertoo Oulun palvelumestari Jarmo Lassikossa.
 
Ketä etsimme? Sinulla on ennen kaikkea vahva halu auttaa työntekijöitäsi onnistumaan työssään sekä tahtoa ja visiota viedä omaa tiimiäsi kohti tavoitteita. Tyyppinä työssä pärjää ihmiskeskeinen, tsemppaavan asenteen omaava tekijä, jolta löytyy kirsikkana kakun päällä intoa tulostavoitteiden saavuttamiseen. Erityisesti aiempi kokemus operatiivisen arjen pyörittämisestä auttaa menestymään tehtävässä - olet ehkä toiminut aiemmin palveluohjaajana, -esimiehenä tai työnjohtajana. Osaat perehdyttää työntekijämme siivouksen saloihin, ratkaista laadun haasteita ja ennen kaikkea huolehtia niin työntekijöistämme kuin asiakkaistammekin. Plussaa saa kokenut siivouksen osaaja, jolta löytyy alan ammattitutkinto takataskusta.  Ihmisten lisäksi toivomme sinun keskustelevan sujuvalla tasolla myös erilaisten järjestelmien kanssa. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate soittavat kelloja.


Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen ja työn, jossa todella pääset vaikuttamaan. Ennen kaikkea tarjoamme paikan toisessa Tampereen siivous- ja tukipalveluiden huipputiimeistä. Tässä porukassa työt tehdään hyvällä fiiliksellä porukassa. Kahvipöytäkeskustelut pyörivät aktiivisen tiimin harrastuksissa kuten pyöräilyssä, punttien nostelussa, koirissa ja keikkalavoilla. Meille on siis tärkeää, että sinulla on aikaa ja energiaa muuhunkin kuin työhön olipa se sitten huippu-urheilua tai Kardashianieiden tuijottelua sohvan pohjalla. Näissä hommissa ja tällä tiimillä jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera.  

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksesi voit lähettää meille sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi tai soittaa suoraan esimiehelle, asiakasryhmän päällikkö Jonne Soidinaholle, pe 16.10. klo 12-13 tai pe 23.10. klo 12-13 numeroon 050 385 7428. Voit myös soittaa tehtävää vielä tällä hetkellä hoitavalle Hannalle ma 20.10. klo 9-10 numeroon 050 385 7105
 
Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla siivouspalveluiden ja lähijohtamisen taitajalle, joten jätä hakemuksesi 31.10.2020 mennessä nettisivujemme kautta.