(Poistunut julkaisusta)

Palvelumestari Tampereelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Oletko etsimämme arjen sankari, asiakaslupauksienlunastaja ja työntekijöiden luottohenkilö? Meillä on nyt hakusessa siivous- ja tukipalveluiden yksikköömme Tampereelle 
 
PALVELUMESTARI 
 
Minkälainen pesti on kyseessä? Olet motivoiva ja kannustava lähijohtaja siivoojillemme. Olet päivittäisen tekemisen johtaja ja tiimityön asiantuntija. Ohjaat porukkaa tottuneella otteella varmistaen, että uudet toimintatavat jalkautuvat arkitoimintaan. Varmistat, että työ on turvallista ja tiimi saa tarvittavan perehdytyksen ja ohjeet työhön. Asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli huolehdit käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta sekä seuraat, että työn laatu on priimaa. 
 
Ketä etsimme? Ennen kaikkea sinulla on vahva can do -asenne ja halu toimia siivoojiemme lähijohtajana. Olet porukan innostaja, joka johtaa tiiminsä maaliin aurinkoisella asenteella. Erityisesti aiempi kokemus operatiivisen arjen pyörittämisestä auttaa menestymään tehtävässä - olet ehkä toiminut palveluohjaajana, -esimiehenä tai työnjohtajana. Plussaa saat, jos olet olet kokenut siivouksen kehäkettu ja sinulta löytyy alan ammattitutkinto. Tyyppinä työssä pärjää ihmiskeskeinen, tsemppaavan asenteen omaava tekijä, jolta löytyy kirsikkana kakun päällä intoa tulostavoitteiden saavuttamiseen. Ihmisten lisäksi toivomme sinun keskustelevan sujuvalla tasolla myös erilaisten järjestelmien kanssa. On hyvä, jos ymmärrät myös lukujen päälle ja sanat tuloslaskelma ja myyntikate soittavat kelloja. 
 
Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera.  

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksesi voit tykittää meille sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi tai tai ottaa luurin kouraan ja rimpauttaa suoraan esimiehelle, asiakasryhmän päällikkö Jonne Soidinaholle, 26.5. klo 8-9 tai 29.5. klo 12-13 numeroon 050 385 7428

 
Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla siivouspalveluiden kehäketulle, joten jätä hakemuksesi 7.6.2020 mennessä nettisivujemme kautta.